Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες μέχρι το τέλος του πεζόδρομου-ποδηλατοδρόμου στο Δρέπανο-Συμβολική επίσκεψη Νταή, Λώλου και Πάντου

Share Button

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες μέχρι το τέλος του πεζόδρομου –  ποδηλατοδρόμου στη παραλία Δρέπανο. Πρόκειται για ένα έργο το οποίο αποτελεί συνέχεια του πρώτου τμήματος που είχε υλοποιηθεί από την Δημαρχεία του κ. Θωμά Πάντου το 1990 και είχε καινοτόμα χαρακτηριστικά. Έκτοτε έγινε τοπόσημο και ορθώς η Δημοτική αρχή του κ. Ιωάννη Λώλου αποφάσισε και υλοποίησε την επέκτασή του μέχρι την παραλία Δρέπανο. Η νυν Δημοτική αρχή αναλαμβάνει την υποχρέωση να καταστήσει λειτουργικό τον ενιαίο ποδηλατόδρομο με ποιοτικά χαρακτηριστικά.  Η πρόθεση της Δημοτικής αρχής είναι να συνεχιστεί το έργο έως το Μακρυγυάλι στο πλαίσιο του σχεδίου βιώσιμης αστικής ανάπτυξης πάντα σε αγαστή συνεργασία με τον ΟΦΥΠΕΚΑ.

Σε αναγνώριση όλων των παραπάνω, αύριο Πέμπτη 13/06/2024 και ώρα 9:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί συμβολική επίσκεψη στον ποδηλατόδρομο από τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας Παναγιώτη Νταή, συνοδευόμενο από πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες καθώς και των πρώην Δημάρχων κ Θωμά Πάντου και κ. Ιωάννη Λώλου.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *