Ολοκληρώθηκε η 2η Ημέρα γευσιγνωσίας στο Λιμάνι Ηγουμενίτσας από το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας

Share Button

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η 2η «ΗΜΕΡΑ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ» που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, σε συνεργασία με το Σύλλογο Υδατοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας, στον Τερματικό Σταθμό Τ1 του Οργανισμού Λιμένα Ηγουμενίτσας ΑΕ στο νέο Λιμάνι.

Η εκδήλωση εντασσόταν στα πλαίσια υλοποίησης του Υποέργου 6 της Πράξης «Πρόγραμμα Ανάδειξης και Προβολής Προϊόντων Ιχθυοκαλλιέργειας Θεσπρωτίας» Μέτρο 3.4.3. «Μέτρα Εμπορίας», του ΕΠΑΛΘ 2014-2020 με MIS 5066824.

Οι Σεφ και οι φοιτητές του Δ.ΙΕΚ Ηγουμενίτσας, με βάση τα ψάρια της Θεσπρωτικής Ιχθυοκαλλιέργειας και προϊόντα της Θεσπρωτικής γης, ετοίμασαν πλήθος εδεσμάτων, με πολλές και διαφορετικές παρασκευές, που εντυπωσίασαν οπτικά και γευστικά όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση από την τοπική κοινωνία.

Παράλληλα προβάλλονταν προωθητικά βίντεο του έργου τόσο με τις μονάδες της ιχθυοκαλλιέργειας όσο και με συνταγές και τρόπους παρασκευής των ψαριών, και η εκδήλωση πλαισιώνονταν από μουσικό πρόγραμμα αλλά και τραγούδι από καλλιτέχνη, για την ευχαρίστηση των επισκεπτών.

Η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία με συνεχή προσέλευση μέχρι αργά το βράδυ.

Περισσότερες φωτογραφίες στον παρακάτω σύνδεσμο

https://www.facebook.com/thesprotikospalmos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *