Ομολογία σοκ για τον αποκεφαλισμό του βοσκού στην Γλυκή-Τον σκότωσαν επειδή κράτησε ποσότητα ναρκωτικών από τη διακίνηση

Share Button

astunomiaΟμολόγησε στις Αρχές της Θεσπρωτίας ο 28χρονος Αλβανός που κρατείται και εξετάζεται εδώ και ημέρες ως βασικός ύποπτος της υπόθεσης, πως ήταν παρών στην εκτέλεση και τον αποκεφαλισμό του 26χρονου ομοεθνή του βοσκού Μπλένταρ Τερπολάρι, στις 9 Μαΐου, στη στάνη που εργαζόταν στην περιοχή της Γλυκής. Ο ίδιος ωστόσο υποδεικνύει άλλους τρεις ομοεθνείς του ως τους φυσικούς αυτουργούς κάπως τον ανάγκασαν να τους οδηγήσει στην περιοχή, καθώς γνώριζε την στάνη. Αυτό που έχει προκαλέσει ερωτηματικά όμως στις Αρχές, είναι πως ο 28χρονος συνεχώς αλλάζει στις καταθέσεις του το ποιος ήταν εκείνος που πυροβόλησε το θύμα και το αποκεφάλισε, ενώ ένα από τα άτομα που επίσης έχει υποδείξει στις Αρχές, εντοπίστηκε πριν από λίγο στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων και προσήχθη και αυτός στην Θεσπρωτία για να υποβληθεί σε εξέταση. Οι αξιωματικοί που ερευνούν την υπόθεση, με την βοήθεια και έμπειρων συναδέλφων τους από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Θεσσαλονίκης, είναι αρκετά αισιόδοξοι και θεωρούν ότι μέχρι το βράδυ είναι πιθανόν να έχουν κάτι περισσότερο και από την εξέταση του δεύτερου προσαχθέντα, ενώ πλέον αναμένουν όλες τις απαντήσεις των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων και των αναλυτικών πορισμάτων από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου, σύμφωνα με το οποίο είχαν προκύψει κάποιες ύποπτες συνομιλίες….

Αυτό πάντως που επίσης προβληματίζει τις Αρχές, είναι πως ο 28χρονος όλα τα πρόσωπα που έχει υποδείξει στους αστυνομικούς που τον έχουν εξετάσει, τα έχει αναφέρει με τα παρατσούκλια τους και αρνείται να αναφέρει τα πραγματικά τους ονόματα. Αυτό για τις Αρχές μεταφράζεται με δύο τρόπους. Είτε τα πράγματα έχουν όντως έτσι όπως τα περιγράφει, έστω και μετά από πλήθος αντιφάσεων και φοβάται να αναφέρει τα ονόματά τους για να μην συλληφθούν και τυχόν ακολουθήσουν αντίποινα σε βάρος του ή επίτηδες το κάνει αυτό για να μην εντοπιστούν και από τις καταθέσεις τους οι άλλοι υποδείξουν εκείνον ως τον φυσικό αυτουργό. Πάντως, το κίνητρο της δολοφονίας το αποδίδει εκεί ακριβώς που υπέθεταν και οι Αρχές δηλαδή ως αντίποινα προς το θύμα, που φέρεται να κράτησε ποσότητα ναρκωτικών και χρημάτων για τον ίδιο, μετά από μεταφορά και διακίνηση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δοθεί η “εντολή” και το κεφάλι να μεταφέρθηκε στην Αλβανία, από ένα ή δύο άτομα που υπέδειξε στις Αρχές ο 28χρονος. Για όλα αυτά είναι ενήμερες οι εισαγγελικές Αρχές και ενδεχομένως σε πρώτη φάση ο 28χρονος να αντιμετωπίσει κατηγορίες για συμμετοχή σε ανθρωποκτονία ή να περιμένουν οι Αρχές να εξεταστεί και ο δεύτερος προσαχθείς για την υπόθεση μήπως προκύψει κάτι διαφορετικό….

ΠΗΓΗ: news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *