Οπτική ίνα στη Λωρίδα Σαγιάδας ύστερα από παρέμβαση του Θωμά Πιτούλη

Share Button

Ένα πάγιο εξαιρετικής σημασίας αίτημα των Επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στη Λωρίδα της Σαγιάδας, αυτό της επέκτασης- ανάπτυξης της Οπτικής ίνας στην περιοχή, μπήκε σε στάδιο υλοποίησης.

Μετά από πολλές προσπάθειες του Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας Θωμά Πιτούλη ο οποίος έθεσε το θέμα στο υψηλότερο πολιτικό επίπεδο, στο γραφείο του Πρωθυπουργού, συνεργεία της Cosmote ξεκίνησαν ήδη τις μετρήσεις στην περιοχή για να συνταχτεί η απαραίτητη μελέτη.

Στην τελευταία επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Ηγουμενίτσα ο Αντιπεριφερειάρχης συναντήθηκε με τον Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού κ. Νέζη ενημερώνοντας τον για πολλοστή φορά δια ζώσης, για την ανάγκη ανάπτυξης -επέκτασης της οπτικής ίνας προκειμένου για να καλυφθούν οι ανάγκες της Επιχειρηματικής κοινότητας που δραστηριοποιείται στην περιοχή, των κατοίκων αλλά και του Στρατού.

Ο κ. Νέζης και στη συνέχεια ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής κ. Παπαστεργίου, τους οποίους και ευχαρίστησε ο Αντιπεριφερειάρχης, επιλήφθηκαν του θέματος και σύντομα θα έχουμε τη μελέτη για να προχωρήσει το έργο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *