Η Οργανωτική επιτροπή του 1ου Γιτάνειου Δρόμου για τον αγώνα

Share Button

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 1ος Γιτάνειος Δρόμος που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Ιουνίου 2023, με σύνθημα «Τρέξε τη διαδρομή, ζήσε την εμπειρία…»! Με σκοπό την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσα από αθλητικές διοργανώσεις, ο αγώνας είχε αφετηρία τον Πύργο Ραγίου και τερματισμό το Αρχαίο Θέατρο Γιτάνων.
Συνδιοργανώθηκε από τους Δήμους Φιλιατών και Ηγουμενίτσας, την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας και την Εφορία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας.
Στον αγώνα, του οποίου η διαδρομή είχε μήκος 13.250 m, έλαβαν μέρος 71 αθλητές, εκ των οποίων οι 53 ήταν άνδρες και οι 18 γυναίκες. Στην κατηγορία των ανδρών πρώτος τερμάτισε ο Αλέξανδρος Βεζδρεβάνης με χρόνο 0:52:23, δεύτερος ο Μιχάλης Πάντζης με χρόνο 0:55:20 και τρίτος ο Βενέτης Κωνσταντίνος με χρόνο 0:56:44. Στις γυναίκες το νήμα έκοψε πρώτη η Ερμιόνη Χασκή με χρόνο 1:02:32, δεύτερη η Αγγελική Τζούμα με χρόνο 1:20:17 και τρίτη η Μαρίνα Σιβίλογλου με χρόνο 1:20:57.
Η οργανωτική επιτροπή του 1ου Γιτάνειου Δρόμου, θα ήθελε να ευχαριστήσει και να συγχαρεί όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος, αλλά και τους εθελοντές που εργάστηκαν με υπομονή και υψηλό αίσθημα ευθύνης για την επιτυχή ολοκλήρωση του αγώνα.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στο Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας, το Α.Τ. Φιλιατών και γενικότερα στη Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσπρωτίας, στο ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο Φιλιατών και στο Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σαγιάδας για την καθοριστική συμβολή τους στην ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.
Στο σημείο αυτό να ευχαριστήσουμε επίσης τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Ραγίου, Ασπροκκλησίου, Σαγιάδας και Κεστρίνης, την Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε. και την Ολυμπιακή Ακαδημία Ηγουμενίτσας για την συνεργασία και την στήριξή τους σε όλη την προσπάθεια.
Εξαιρετικά σημαντική είναι η προσφορά των χορηγών του αγώνα, τους οποίους και ευχαριστούμε.

Με την ελπίδα ότι προσφέραμε έναν υπέροχο αγώνα, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά, στον 2ο Γιτάνειο Δρόμο!

Της επόμενες μέρες θα ανέβουν περισσότερες φωτογραφίες και το βίντεο του Αγώνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *