Ορκίστηκε Δήμαρχος Φιλιατών ο Βασίλης Τζίγκος

Share Button

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το πρωί η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου Φιλιατών, των νέων μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας, καθώς και των νέων Προέδρων και Μελών των Συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Φιλιατών, που αναδείχθηκαν από τις εκλογές της 8ης και 15ης Οκτωβρίου 2023. Τον καθιερωμένο αγιασμό και την ορκωμοσία ετέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παραμυθίας Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ.κ. Σεραπίων.

Στην ομιλία του, ο νέος Δήμαρχος κ.Τζίγκος δεσμεύτηκε πως η νέα Δημοτική Αρχή θα βελτιώσει την καθημερινότητα των πολιτών και των δημοτών. “Το γραφείο μου θα είναι ανοικτό για όλους”, τόνισε ενώ υποσχέθηκε πως θα υπάρχει διαφάνεια και λογοδοσία. “Δεν θα γίνει ο Δήμος πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης”.

Στις άμεσες προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής είναι η λειτουργία του τελωνείου Μαυροματίου σε 24ωρη βάση το διάστημα από τον Μάιο μέχρι τον Σεπτέμβριο, καθώς και το τελωνείο στην Αμπελώνα για 1-2 ημέρες ως χρέος στους εναπομείναντες Έλληνες στην γείτονα χώρα.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Βουλευτής Θεσπρωτίας κ. Βασίλης Γιόγιακας, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας κ. Θωμάς Πιτούλης, οι οποίοι στους χαιρετισμούς που απηύθυναν, ευχήθηκαν στους ορκισθέντες καλή επιτυχία στο έργο τους, δεσμευόμενοι για στενή συνεργασία στα μεγάλα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής.

Στην εκδήλωση επίσης μίλησε ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Σπύρος Παππάς ο οποίος αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο θα πορευτεί ως Παράταξη της μειοψηφίας τα επόμενα χρόνια στο πλαίσιο της λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τις βασικές προγραμματικές διακηρύξεις του Συνδυασμού του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *