Παίρνει ξανά μπροστά το πολιτιστικό καλοκαίρι 2015-Αναλυτικά το πρόγραμμα του Δήμου Ηγουμενίτσας

Share Button

politistiko kalokairiΜετά την αναβολή και ακύρωση αρκετών πολιτιστικών εκδηλώσεων λόγω των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων, η οριστικοποίηση της συμφωνίας φέρνει και επιστροφή στην ομαλότητα και την κανονικότητα. Μουσική, θέατρο, χορό και εκδηλώσεις για όλα τα γούστα περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Δήμου Ηγουμενίτσας για το υπόλοιπο του καλοκαιριού.

Η ανακοίνωση του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ: «Ένα ακόμη Πολιτιστικό Καλοκαίρι ξεκινά στο Δήμο μας υποσχόμενο στιγμές ικανοποίησης και χαλάρωσης, σε μια δύσκολη περίοδο για όλους μας. Δυστυχώς, οι περικοπές στις επιχορηγήσεις των Δήμων δυσχεραίνουν την προσπάθεια μας αυτή, αλλά χάρη στην καλή θέληση και τη συνεργασία με όλους τους τοπικούς φορείς, καταφέραμε να οργανώσουμε ένα πλούσιο πρόγραμμα καλοκαιρινών εκδηλώσεων και φέτος.

Οι εκδηλώσεις θα γεμίσουν τις βραδιές όλων μας και ελπίζουμε να καλύψουν τα ενδιαφέροντα και τις προσδοκίες ακόμα και των πιο απαιτητικών. Σας καλούμε να στηρίξετε με την παρουσία σας τις καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του Π.ΑΚ.Π.ΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας και σας ευχόμαστε να περάσετε όμορφες βραδιές καλοκαιριού, μαγευτικές βραδιές πολιτισμού».

Πολιτιστική Επιτροπή

Π.Α.Κ.Π.ΠΟ

Δ. Ηγουμενίτσας

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *