Παναγιώτα Σούρλα: Γιατί συμπορεύομαι με τον Αντώνη Μπέζα

Share Button

Φίλες και φίλοι,

Με την επίσημη ανακήρυξη μου ως υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου του Δήμου Ηγουμενίτσας, με τον Συνδυασμό του Αντώνη Μπέζα «Μαζί για την ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ», θα ήθελα να παραθέσω ορισμένα στοιχεία για μένα αλλά και τους βασικούς λόγους οι οποίοι με οδήγησαν στην απόφαση μου αυτή.

🔸️Κατάγομαι από το Μαργαρίτι Θεσπρωτίας, όπου και μεγάλωσα. Κόρη του κτηνοτρόφου Γιώργου Σούρλα και της Μαρίας, το γένος Σινδώρη. Σπούδασα στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και είμαι κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου «Δίκαιο της Οικονομίας και των Επιχειρήσεων».

✅️Εργάσθηκα ως δικηγόρος στη Θεσσαλονίκη το διάστημα 2000-2004 και από το 2004 έως και σήμερα διατηρώ δικηγορικό γραφείο στην πόλη της Ηγουμενίτσας όπου ζω και μεγαλώνω τα παιδιά μου. Έχω διατελέσει Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του άλλοτε Δήμου Μαργαριτίου, καθώς και Αντιδήμαρχος του Δήμου Ηγουμενίτσας την περίοδο 2017-2019. Είμαι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Κωνσταντίνο Τόλια, με τον οποίο έχουμε αποκτήσει δύο τέκνα , την Κλεοπάτρα και τον Μάριο.

👉Όσοι με γνωρίζετε, γνωρίζετε ότι η ενασχόληση μου με την Τοπική Αυτοδιοίκηση εμφορούνταν πάντα από κίνητρα καθαρά και με μοναδικό σκοπό την προσφορά στον τόπο που μεγάλωσα, εργάζομαι και μεγαλώνω τα παιδιά μου, μακριά από προσωπικές φιλοδοξίες και πολιτικούς καιροσκοπισμούς. Βλέποντας το Δήμο μας να «λιμνάζει», με μια «κουρασμένη» Δημοτική Αρχή , αποφάσισα να κατέλθω ξανά στον στίβο της Αυτοδιοίκησης:

✅️-Γιατί συνειδητοποίησα ότι η αποχή μας από τα τοπικά δρώμενα έχει ως αποτέλεσμα να αφήνουμε την τύχη του τόπου μας στα χέρια ανθρώπων που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της εποχής και τις δυνατότητες που έχει ο τόπος μας.
✅️-Γιατί οφείλουμε ως ενεργοί πολίτες να επιδιώκουμε οι ίδιοι με τις γνώσεις και την εμπειρία μας τις αλλαγές που επιθυμούμε στο Δήμο μας.
✅️-Γιατί η οξυδέρκεια, οι γνώσεις, η εμπειρία και το όραμα του επικεφαλής του Συνδυασμού μας Αντώνη Μπέζα με έπεισαν ότι και θέλει, και ξέρει και μπορεί να κάνει επανεκκίνηση στο Δήμο Ηγουμενίτσας και να συμβάλει ενεργά στην πρόοδο του.
✅️-Γιατί η επάρκεια και το πολιτικό του ανάστημα αναγνωρίζεται ακόμη κι από τους πολιτικούς του αντιπάλους.
✅️-Γιατί συστρατεύτηκαν μαζί του, στην πλειοψηφία τους, νέες, αξιόλογες και υγιείς δυνάμεις του τόπου, με όραμα και πραγματική διάθεση για προσφορά.

Συμπολίτισσες και Συμπολίτες,

❗️Στις 8 του Οκτώβρη καλούμαστε με αίσθημα ευθύνης να εκλέξουμε τους αντιπροσώπους μας στο Δήμο Ηγουμενίτσας.

❗️Η επαγγελματική μου ενασχόληση και η συμμετοχή μου στα κοινά, με έχουν φέρει κοντά στα προβλήματα του τόπου μας και τις ανησυχίες των ανθρώπων του. Δεσμεύομαι ότι ο αγώνας μου στα αυριανό Δημοτικό Συμβούλιο θα είναι διαρκής και συνεπής απέναντί σας. Οι δημοτικές εκλογές είναι μια πολύ σημαντική ευκαιρία για επανεκκίνηση και πρόοδο στο Δήμο μας.

❗️Σας καλώ να στηρίξετε τον αγώνα μας και τον αγώνα τόσων νέων ανθρώπων, που συναποτελούν την ομάδα μας και παλεύουν για να δώσουν στον τόπο μας την ελπίδα

Παναγιώτα Σούρλα
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Ηγουμενίτσας με τον Συνδυασμό του Αντώνη Μπέζα «Μαζί για την Ηγουμενίτσα»

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *