Παραχώρηση δικαιώματος χρήσης υπαίθριων χώρων εντός της πρώην χερσαίας ζώνης λιμένος Ηγουμενίτσα

Share Button

Με τον Ν. 5048/2023 (ΦΕΚ Α’ 149/8-09-2023) «Κύρωση της από 29 Μαρτίου 2023 Τροποποίησης και Κωδικοποίησης της Σύμβασης παραχώρησης μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της ΟΛΗΓ Α.Ε.», επαναπροσδιορίσθηκε η χερσαία ζώνη Λιμένα Ηγουμενίτσας, αποχαρακτηρίσθηκαν τμήματα αυτής και παραχωρήθηκαν στον Δήμο Ηγουμενίτσας.

Η ΟΛΗΓ Α.Ε. με το υπ’ αριθμ. πρωτ. 7859/19-09-2023 έγγραφό της, μας γνωστοποίησε, ότι οι παραχωρήσεις ιδιαιτέρου δικαιώματος χρήσης χερσαίων υπαίθριων χώρων που συνήφθησαν με τους παραχωρησιούχους εντός της επιφάνειας που αποδίδεται στον Δήμο λήγουν στις 30 Σεπτεμβρίου 2023.

Ως εκ τούτου καλούμε όσους από τους παραχωρησιούχους θέλουν να συνεχίσουν να κάνουν χρήση των χώρων αυτών από 01-10-2023 και εντεύθεν, να προσέλθουν στον Δήμο και ειδικότερα στο Τμήμα Αδειοδοτήσεων για να υποβάλουν σχετικό αίτημα εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την δημοσίευση του παρόντος.

Διευκρινιστικά αναφέρουμε ότι η εν λόγω ανακοίνωση αφορά στα κάτωθι τμήματα χερσαίας ζώνης:

  • Ηγουμενίτσα (από τον κυκλικό κόμβο απέναντι της Περιφέρειας έως και το Μακρυγιάλι)
  • Σύβοτα
  • Πλαταριά

Το τίμημα παραχώρησης ανά τετραγωνικό μέτρο καθώς και το σύνολο της παραχωρούμενης επιφάνειας θα ισχύουν όπως αυτά είχαν προσδιοριστεί από την ΟΛΗΓ Α.Ε., έως ότου να ενσωματωθούν στον κανονισμό παραχώρησης κοινοχρήστων χώρων του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Εκ του Δήμου

Ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος


Δονάτος Μαρτίνης

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *