Παράτασης της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συντήρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων των Δημοτικών Ενοτήτων Δήμου Ηγουμενίτσας

Share Button

DIMARXEIO IGOUMENITSASΠαρατείνεται η ημερομηνία υποβολής προσφορών για τη συντήρηση των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Ηγουμενίτσας .

Νέα ημερομηνία ορίζεται η Τετάρτη 04/03/2015 και ώρα 14:00.

Αναλυτικά οι εργασίες αναφέρονται στις αντίστοιχες μελέτες της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηγουμενίτσας www.igoumenitsa.gr και συγκεκριμένα στη θέση Δελτία Τύπου/Διαγωνισμοί-Προμήθειες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν προσφορά για μία ή περισσότερες Δημοτικές Ενότητες.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ –ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

α) Υπεύθυνη δήλωση ότι μελέτησαν και αποδέχονται τους όρους της μελέτης της εργασίας.

β) Οικονομική προσφορά (σε κλειστό φάκελο).

γ) Άδεια εξάσκησης επαγγέλματος ηλεκτρολόγου Α΄ ειδικότητας 1ης κατηγορίας,

δ) Υπεύθυνη δήλωση ότι διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό, ήτοι κατάλληλο μηχάνημα έργου (καλαθοφόρο). Πριν την υπογραφή της σύμβασης θα πρέπει να προσκομιστεί η άδεια κυκλοφορίας του μηχανήματος. Εάν το μηχάνημα δεν είναι ιδιόκτητο, θα πρέπει να κατατεθεί το συμβόλαιο ενοικίασης του μηχανήματος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν σφραγισμένη προσφορά, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Δήμου Ηγουμενίτσας (Δ/νση: Σουλίου 3, Ηγουμενίτσα 46100, 2ος Όροφος, Τμήμα Προμηθειών).

Περισσότερες πληροφορίες και τυχόν διευκρινήσεις σχετικά με τους όρους της πρόσκλησης παρέχονται από το Τμήμα Προμηθειών του Δήμου Ηγουμενίτσας ( κα Κώτσια Ιφιγένεια τηλ. 2665 361 212 ) .

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *