Παρουσία του Μητροπολίτη Σεραπίων η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των υπάλληλων της Περιφερειακής Ενότητας ( Π.Ε) Θεσπρωτίας .

Share Button

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Παραμυθίας , Φιλιατών , Γηρομερίου και Πάργης κ.κ. Σεραπίωνα και τη συνοδεία του, συναντήθηκαν σήμερα με τον Αντιπεριφερειάρχη Θωμά Πιτούλη στο γραφείο του, προσκεκλημένοι για την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας των Υπάλληλων της Περιφερειακής Ενότητας ( Π.Ε) Θεσπρωτίας .
Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης, αφού τον καλωσόρισε του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του, εξέφρασε δε την ελπίδα και την προσδοκία του, ότι αυτό θα είναι προς όφελος της Κοινωνίας και του Τόπου.
Στο Σεβασμιότατο ο Αντιπεριφερειάρχης προσέφερε τα Άμφια της Ενθρόνισης και βιβλία Εκδόσεων της Π.Ε.
Ο Σεβασμιότατος αντευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του Αντιπεριφερειάρχη και στη συνέχεια μετέβησαν στην Αίθουσα Συσκέψεων όπου με την ευλογία του έγινε η κοπή της Πίτας παρουσία των υπαλλήλων της Π.Ε Θεσπρωτίας .
Παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Θεσπρωτίας κ. Γιόγιακας, o Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Νταής , η κ. Σπανοπούλου – Σάρρα εκπρόσωπος του Δήμου Φιλιατρών, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γκαμπρέλας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *