Παρουσίαση ψηφοδελτίων ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Δημοκρατίας και Ποταμιού αύριο στην Παραμυθιά

Share Button

EklogesΣτην Παραμυθιά στρέφονται οι προβολείς του ενδιαφέροντος αύριο Σάββατο σε ότι αφορά την προεκλογική εκστρατεία των κομμάτων. Σε μια ημέρα που παραδοσιακά συγκεντρώνει πολύ κόσμο λόγω του φημισμένου
παζαριού της πόλης, ο ΣΥΡΙΖΑ, η Νέα Δημοκρατία και το Ποτάμι παρουσιάζουν τα ψηφοδέλτιά τους ακριβώς μια εβδομάδα πριν από την προσφυγή στην κάλπη.

Σε ότι αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ, η παρουσίαση θα γίνει στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων «Καρκαμίσι» και είναι η δεύτερη στο Νομό μετά την πρώτη παρουσίαση που είχε γίνει στην Ηγουμενίτσα ακριβώς μια εβδομάδα νωρίτερα και αποτελεί συνέχεια μιας εκστρατείας ενημέρωσης του ΣΥΡΙΖΑ που τις τελευταίες ημέρες οι υποψήφιοι βουλευτές του μαζί με κλιμάκια του κόμματος έχουν στην κυριολεξία “οργώσει” τον Νομό Θεσπρωτίας περιοδεύοντας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Νομού.

Στον ίδιο χώρο αμέσως μετά (12.30 μ.μ.), θα γίνει η παρουσίαση των τεσσάρων υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας. Οι τέσσερις υποψήφιοι με αλφαβητική σειρά είναι: Γιόγακας Βασίλης, Κάτσιος Νίκος, Μπέζας Αντώνης, και Σκούρα Ευτυχία. Η παρουσίαση αυτή είναι η παρθενική για το κόμμα και θα ακολουθήσουν την επόμενη εβδομάδα άλλες δύο ομιλίες. Την ερχόμενη Πέμπτη 22/01/2015 και ώρα 12:00 στους Φιλιάτες στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ η προεκλογική εκστρατεία θα ολοκληρωθεί την επόμενη Παρασκευή 23/01/2015 και ώρα 19:00 στην Ηγουμενίτσα με την κεντρική παρουσίαση-ομιλία των υποψηφίων στο ξενοδοχείο «ANGELIKA PALLAS».
Τέλος σε ότι αφορά το Ποτάμι στον δρόμο που χάραξε ο Σταύρος Θεοδωράκης και υιοθετώντας το στυλ του επικεφαλής του κόμματος, ανοίγει διάλογο με τους πολίτες. Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 12 το μεσημέρι στο καφέ Firends όπου οι τέσσερις υποψήφιοι βουλευτές θα ανοίξουν κουβέντα με τους πολίτες.
Να θυμίσουμε ότι οι τέσσερις υποψήφιοι με αλφαβητική σειρά είναι οι: Αναστασόπουλος Οδυσσέας, Zγούρης Φώτιος, Μιττάκος Ιωάννης, Τσίτου Αμαλία.
Από την επόμενη Δευτέρα, οπότε και μπαίνουμε στην τελική ευθεία αναμένεται να κορυφωθούν οι
προεκλογικές δραστηριότητες και των άλλων κομμάτων σε μια τελευταία προσπάθεια να προσελκύσουν τους αναποφάσιστους ψηφοφόρους.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *