Σε μια ζεστή εκδήλωση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η επίσημη παρουσίαση του Θεσπρωτού.
Παρουσία σύσσωμης της διοίκησης και του ποδοσφαιρικού και τεχνικού τμήματος, έγινε η παρουσίαση όλων των παικτών, όσο και των τριών εμφανίσεων.
Ο πρόεδρος και ισχυρός άνδρας των “κιτρίνων” Σάββας Θωμάζος ζήτησε την στήριξη και την συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου στο καινούριο αυτό εγχείρημα. “Στόχος μας είναι να κάνουμε καλύτερη πορεία σε σχέση με την περσινή χρονιά και για το λόγο αυτό θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Ηρθαμε να δώσουμε και όχι να πάρουμε”, τόνισε χαρακτηριστικά.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο τεχνικός του Θεσπρωτού Γιώργος Λαδιάς ο οποίος υπογράμμισε ότι φέτος επιχειρείται μια εντελώς διαφορετική προσπάθεια σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και ζήτησε και αυτός με τη σειρά του την βοήθεια του φίλαθλου κόσμου. “Παρά το πολύ καλό ξεκίνημα και τη νίκη της πρεμιέρας, παραμένουμε σοβαροί και προσγειωμένοι”, επισήμανε.
Το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Λώλος συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Μιχάλη Γκίκα και τον δημοτικό συμβούλο και πρώην πρόεδρο του Θεσπρωτού Βασίλη Ντάνη.