Παύλος Παπαρούνας: Συντάσσομαι με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Νταή σε μια κοινή προσπάθεια

Share Button
ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΡΩΝ για την πόλη της Ηγουμενίτσας, που ονειρευόμαστε κι αγαπάμε. Για μία πόλη που οι νέοι άνθρωποι θα θέλουν να ζουν. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η σημερινή δημοτική αρχή με την πολύχρονη θητεία της εξάντλησε τις δημιουργικές της δυνατότητές και ό,τι είχε να δώσει το έδωσε, θεωρώ ότι το ερώτημα «Πρόοδος» ή «Συντήρηση» δεν είναι κενό περιεχομένου.
ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΡΩΝ στη μάχη ενάντια σε συντηρητικές πολιτικές κι υπέρ των πολιτικών με προοδευτικό πρόσημο, που θα τους αγκαλιάζουν όλους. Έχοντας ως επιδίωξη μια δημοτική αρχή με διαφάνεια, υπηρεσίες, προγράμματα, προσβασιμότητα, βιώσιμη ανάπτυξη και με στόχο την διαφύλαξη των δημόσιων αγαθών στην υπηρεσία του πολίτη, ενεργοί συμπολίτες από διαφορετική αφετηρία αλλά με κοινές ή παρόμοιες ανησυχίες και προβληματισμούς αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να κάνουμε το όραμα πραγματικότητα.
ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΡΩΝ απέναντι στους νέους ανθρώπους, που θέλουν αναβάθμιση των ψηφιακών υπηρεσιών, που επιζητούν μία αυτοδιοίκηση σύγχρονη και αποτελεσματική και θα δίνει λόγο και τόπο στα νιάτα.
ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΡΩΝ στο προσκλητήριο για την αναβάθμιση των προαστίων, των παραλιακών περιοχών και της ενδοχώρας για ανάπτυξη, πολιτισμό κι ευημερία. Ως ενεργός πολίτης δεν θα μπορούσα ν’ απουσιάζω από το προσκλητήριο της ελπίδας για μία πόλη, που μπορεί να γίνει κόσμημα.
ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Νταή σ’ αυτήν την κοινή μας προσπάθεια. Με την εμπειρία των 8 χρόνων δημοτικού συμβούλου και αντιδημάρχου Μαργαριτίου θα προσπαθήσω να βοηθήσω τον κοινό μας σκοπό.
ΜΕ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ συνεχίζουμε, προτάσσοντας την ελπίδα και το όραμα για μια καλύτερη κοινωνία. Έτσι κι αλλιώς όλοι γνωριζόμαστε σε τούτο τον τόπο.
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ μας, γιατί απλά ξέρετε ότι οι υποσχέσεις μας δεν είναι μόνο προεκλογικές αλλά μπορούν και πρέπει να γίνουν πράξη!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *