ΠΕΔ Ηπείρου: Τρία ψηφοδέλτια συμμετέχουν στην εκλογική αναμέτρηση

Share Button

Τρεις συνδυασμοί συμμετέχουν στις εκλογές για την ΠΕΔ Ηπείρου, καθώς οι διεργασίες πολλών ημερών για την δημιουργία ενός μεγάλου συνδυασμού στο οποίο θα είχαν θέση οι περισσότερες παρατάξεις των δημοτικών συμβουλίων τελικά δεν ευοδώθηκαν. Έτσι συγκροτήθηκαν τελικά τρία ψηφοδέλτια. Αυτό της Λαϊκής Συσπείρωσης που αποτελείται από τους δημοτικούς συμβούλους που προέρχονται από το ΚΚΕ, η «Ενωμένη Αυτοδιοικητική Πορεία» που έχει αναφορά κυρίως στον κεντροδεξιό χώρο και η «Προοδευτική Αυτοδιοικητική Συνεργασία» στην οποία μετέχουν δυνάμεις με αναφορά στο ΚΙΝΑΛ και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Συνολικά 14 από τους δεκαοκτώ δημάρχους της Ηπείρου είναι υποψήφιοι καθώς και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι.

Αναλυτικά υποψήφιοι με την Ενωμένη Αυτοδιοικητική Πορεία είναι:

Δήμαρχοι: Γεωργάκος Νίκος, Εξάρχου Νικόλαος, Καλαντζής Νίκος, Λώλος Γιάννης, Ντακαλέτσης Χρήστος, Παππάς Σπύρος, Πλιάκος Μιχάλης, Σουκουβέλος Γιώργος, Τζαφέας Κωνσταντίνος, Τσιρογιάννης Χρήστος και Χασιάκος Χρήστος.

Υποψήφιοι εκπρόσωποι για την ΚΕΔΕ με την ίδια παράταξη είναι: Γιολδάσης Δημήτρης, Κάτσιος Νίκος, Κοσμάς Βασίλης, Παγγές Νίκος, Παπασπύρου Ανδρέας, Τύρου- Ούζα Νατάσα.

Με την «Προοδευτική Αυτοδιοικητική Συνεργασία» υποψήφιοι είναι:

Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι: Γαρδίκος Βασίλης, Γόγολος Γιάννης, Νάστος Δημήτρης, Ταπραντζή- Κοίλια Τζένη και Τσίλη Παρασκευή.

Υποψήφιοι εκπρόσωποι για την ΚΕΔΕ με την ίδια παράταξη είναι: Μπέγκας Θωμάς, Νάτσης Λάζαρος και Νταής Παναγιώτης.

Η αναμέτρηση αποκτά ενδιαφέρον τόσο για την κατανομή των εδρών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ όσο και για τους αντιπροσώπους στην ΚΕΔΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *