Περί ελλειμάτων και χρεών του Δήμου Φιλιατών…

Share Button

Αξιότιμοι κύριοι, είστε ενήμεροι από τα δημοσιεύματα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης, ότι τα ελλείματα, στο Δήμο Φιλιατών, συνεχώς διογκώνονται και κοντεύουν να φτάσουν ή και να ξεπεράσουν τα 10.000.000 δέκα εκατομμύρια ευρώ. Τα ποσά αυτά, είναι διαπιστωμένα και καταλογισμένα, από τις αρμόδιες φορολογικές και εισαγγελικές αρχές. Επιπλέον, ένα μέρος τους, τελεί εδώ και πολλά χρόνια υπό δικαστική διερεύνηση.

Από όσα γνωρίζουμε, ο κυβερνητικός Βουλευτής κ. Β. Γιόγιακας, έχει επισκεφθεί, τον Δήμο Φιλιατών, αρκετές φορές την τελευταία τετραετία. Αλήθεια κ. Γιόγιακα, από τις κουβέντες που έχετε κάνει, με τους διοικούντες τον Δήμο μας, υπέπεσε στην αντίληψή σας κάτι επιλήψιμο, εάν όχι γιατί; Τώρα που και εσείς γνωρίζετε τα διευρυμένα ελλείμματα που παρουσιάζονται στο Δήμο Φιλιατών, προτίθεστε να κάνετε κάποια ενέργεια προς αποκατάσταση της νομιμότητας, ή θα εξακολουθήσετε να υποστηρίζετε τους κομματικούς σας φίλους για να επανεκλεγούν, εκ νέου στην Δημαρχιακή Αρχή του πολύπαθου Δήμου μας.

Σε τι ποσό άραγε πρέπει να φτάσουν τα ελλείμματα στο Δήμο Φιλιατών, ώστε να ζητήσετε έστω την αποκατάσταση της νομιμότητας και να απαιτήσετε, από την κυβέρνησή σας και την Περιφέρεια Ηπείρου να προβεί στις δέουσες ενέργειες που είναι υποχρεωμένη, από τις κείμενες διατάξεις.

Τα ίδια ερωτήματα προκύπτουν και για τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, τον κ. Α. Καχριμάνη καθώς και για τον αρμόδιο Υπουργό της ελληνικής κυβέρνησης τον κ. Βορίδη. Επιπλέον οι εν λόγω ενδιαφερόμενοι είναι και εποπτεύουσες αρχές, έναντι των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ως εκ τούτου, οφείλουν να αποστείλουν, στο Δήμο Φιλιατών, κλιμάκια των αρμοδίων υπηρεσιών τους, για να διερευνήσουν, να διαπιστώσουν και να επιβάλλουν τις δέουσες και προβλεπόμενες διοικητικές ποινές, στους καθ’ ύλην υπεύθυνους, εφόσον τα καταγγελλόμενα αληθεύουν.

Ευχαριστώ για την προσοχή σας .

Με εκτίμηση.

Ο συμπατριώτη σας Λεωνίδας Ταφέκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *