Περιφέρεια Ηπείρου: Δηλώσεις συμμετοχής για τη Διεθνή Έκθεση Τελ Αβίβ

Share Button

Η Περιφέρεια Ηπείρου θα συμμετάσχει στην έκθεση “Ι.Μ.Τ.Μ. 2020” που διοργανώνεται στo Τελ Αβίβ του Ισραήλ το χρονικό διάστημα 11-12/2/2020 με δικό της σταντ  στο περίπτερο του Ε.Ο.Τ. Πρόκειται για τη μοναδική τουριστική έκθεση που πραγματοποιείται στο Ισραήλ – μια αγορά στόχος που τα τελευταία χρόνια καταδεικνύει το αυξανόμενο ενδιαφέρον για την Ήπειρο – στην οποία η Περιφέρεια Ηπείρου συμμετέχει ανελλιπώς.

Επιπλέον, στο περιθώριο της έκθεσης  ύστερα από  πρωτοβουλία του Γ.Γ. ΕΟΤ κ. Φραγκάκη,  θα υπάρξει  δυνατότητα συμμετοχής και των 13 Περιφερειών της χώρας μας και των επαγγελματικών φορέων που θα συμμετάσχουν στην εν λόγω έκθεση, σε Business to Business (B2Bworkshop στο Ισραήλ στις 13 Φεβρουάριο 2020.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου, και στις b2b συναντήσεις στις 13 Φεβρουαρίου 2020, πρέπει να  δηλώσουν συμμετοχή στην Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας στο email p.floros@php.gov.gr συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα   ως την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το site της έκθεσης: https://www.imtm-telaviv.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *