Η Περιφέρεια Ηπείρου στο πλευρό των πληγέντων από τις φονικές πλημμύρες στην Θεσσαλία

Share Button

Η Περιφέρεια Ηπείρου μέσω του «Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης» της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας ενεργοποιείται και πάλι και αναλαμβάνει την πρωτοβουλία συγκέντρωσης ειδών ανθρωπιστικής βοήθειας για τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις φονικές και καταστροφικές πλημμύρες σε όλη την Περιφέρεια Θεσσαλίας .

Η χώρα μας βιώνει πρωτόγνωρες συνθήκες και μεγάλες φυσικές καταστροφές και πρέπει όλοι μαζί να σταθούμε με ανθρωπισμό και αλληλεγγύη δίπλα στους συμπολίτες μας στις πληγείσες περιοχές, που βρίσκονται σε αυτή την τραγική κατάσταση.

Απευθύνουμε έκκληση σε όλους τους πολίτες της Ηπείρου να συμμετέχουν σε αυτή μας την προσπάθεια, τόσο ατομικά όσο και συλλογικά, και για μια ακόμη φορά να αποδείξουμε έμπρακτα την συμπαράστασή μας αποστέλλοντας την απαραίτητη υλική βοήθεια στους συνανθρώπους μας.  

Η συλλογή των ειδών ξεκινάει από την Δευτέρα 11  Σεπτεμβρίου 2023 (ώρες 8.00 π.μ. έως 15.00μ.μ.) στις έδρες των τεσσάρων Περιφερειακών Ενοτήτων και συγκεκριμένα:

 • Στα Ιωάννινα,στα γραφεία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας, στο ισόγειο του Διοικητηρίου , πλατεία Πύρρου 1, γραφεία 129-130-133.
 • Στην Άρτα,στα γραφεία της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας,  οδός Κοσμά Αιτωλού 10.
 • Στη Θεσπρωτία,στα γραφεία της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας , Π. Τσαλδάρη 18
 • Στην Πρέβεζα,στα γραφεία της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας,

Περδικάρη 1.

Τα είδη που είναι απαραίτητα είναι τα κάτωθι :

(ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ)

 1. ΚΛΙΝΟΣΚΕΠΑΣΜΑΤΑ   

    Παπλώματα

    Κουβέρτες

    Σεντόνια

    Μαξιλάρια

    Πετσέτες

 1. 2. ΡΑΝΤΖΑ – ΣΤΡΩΜΑΤΑΚΙΑ
 2. ΡΟΥΧΑ  ( ΑΝΤΡΙΚΑ- ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ – ΠΑΙΔΙΚΑ)
 3. ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
 4. ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ
 5. ΕΙΔΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ
 6. ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

   

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *