Περιοδεία αντιπροσωπείας της Δημοτικής Παράταξης Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία

Share Button

Αντιπροσωπεία της Δημοτικής Παράταξης ΑΝΕΞAΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί το Κέντρο Υγείας Μαργαριτίου, το Δημαρχείο Μαργαριτίου, το ΤΕΠ Ηγουμενίτσας και το ΕΚΑΒ.

Αντάλλαξαν ευχές με τους εργαζόμενους των παραπάνω δομών για τη νέα χρονιά και ευχαρίστησαν δια ζώσης τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και το λοιπό προσωπικό των δομών υγείας της περιοχής, για τις υπηρεσίες που προσέφεραν και προσφέρουν ανταποκρινόμενοι πλήρως στα καθήκοντά τους.
Οι εργαζόμενοι με πολλή σεμνότητα ζήτησαν “αντί ευχαριστιών και χειροκροτημάτων” να ενώσουμε τις φωνές μας, για την ενίσχυση του ΕΣΥ που δοκιμάζεται έντονα το τελευταίο διάστημα, με προσωπικό και τη βελτίωση των υποδομών υγείας στην περιοχή. Ζήτησαν ακόμη, η τοπική αυτοδιοίκηση να συνδράμει το έργο τους, με συνεχή ενημέρωση για τον εμβολιασμό των συμπολιτών μας καθώς και την υπενθύμιση των μέτρων προστασίας από τον covid 19.
Ειδικά τώρα που το πρόβλημα στην περιοχή μας είναι τεράστιο, οι τοπικοί άρχοντες να αναλάβουν ουσιαστικές πρωτοβουλίες ενημέρωσης των πολιτών.
Χρόνια πολλά σε όλους τους συμπολίτες μας, ο νέος χρόνος να δίνει Υγεία, Χαρά και Δημιουργία !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *