Περιοδεία της Κομματικής Οργάνωσης του ΚΚΕ στην Παραμυθιά

Share Button

Η Κομματική Οργάνωση Παραμυθιάς του ΚΚΕ στο πλαίσιο της προεκλογικής πολιτικής δραστηριότητας πραγματοποίησε περιοδεία το Σάββατο 29/4 στη λαϊκή αγορά και στην πόλη της Παραμυθιάς, με τον Θοδωρή Παπαγιάννη, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ στο Νομό Θεσπρωτίας. Στη συζήτηση που αναπτύχθηκε με τους εργαζόμενους και τους κατοίκους της περιοχής η Κομματική Οργάνωση ανέδειξε την αναγκαιότητα ενίσχυσης του ΚΚΕ και στις εκλογές και στους καθημερινούς αγώνες στους χώρους δουλειάς και για κάθε λαϊκό πρόβλημα ώστε ο λαός να είναι πραγματικά πιο ισχυρός την επόμενη μέρα απέναντι στην όποια μίγματος αλλά δεδομένα αντιλαϊκή κυβέρνηση που θα προκύψει.

Την Πέμπτη 4/5 κλιμάκιο της Κομματικής Οργάνωσης Παραμυθιάς του ΚΚΕ πραγματοποίησε περιοδεία στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Παραμυθιάς με την υποψήφια

βουλευτή του ΚΚΕ στο Νομό Θεσπρωτίας Χρυσηίδα Γεωργίου.

Στη συζήτηση που αναπτύχθηκε με τους πυροσβεστικούς υπαλλήλους αναδείχθηκαν τα χρόνια προβλήματα της ανεπάρκειας σε προσωπικό και εξοπλισμό (μέσα ατομικής προστασίας, παλαιά και κακοσυντηρημένα οχήματα κ.α), και της ευελιξίας του προσωπικού με συνεχείς και ξαφνικές μετακινήσεις που πραγματοποιούνται στο έδαφος της διαχείρισης των ανεπαρκειών σε προσωπικό. Τονίστηκε η αναγκαιότητα της διαμόρφωσης και υλοποίησης ενός πυροσβεστικού επιχειρησιακού σχεδιασμού πρόληψης και στην περιοχή της Παραμυθιάς και συνολικά στη χώρα. Η υποψήφια βουλευτής έκανε κάλεσμα εκλογικής ισχυροποίησης του ΚΚΕ για να μπορεί από καλύτερη θέση ο λαός να ασκεί πιέσεις και να αποσπά κατακτήσεις και τόνισε την αναγκαιότητα της οργανωμένης πάλης των πυροσβεστών ενιαία μέσα από τα σωματεία τους στην κατεύθυνση της διεκδίκησης κάλυψης του συνόλου των αναγκών τους.

Σε συνέχεια της πολιτικής δραστηριότητας η Κομματική Οργάνωση Παραμυθιάς του ΚΚΕ καλεί σε

  • συγκέντρωση στην Ποταμιά την Παρασκευή 5/5 και ώρα 9.00 μ.μ στο καφενείο «Συνάντησις» με ομιλήτρια την υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ στο Νομό Θεσπρωτίας Γεωργίου Χρυσηίδα
  • συγκέντρωση στην Παραμυθιά το Σάββατο 6/5 και ώρα 12.00 μ.μ στην Πλατεία Καρκαμισίου με ομιλήτρια την υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ στο Νομό Θεσπρωτίας Γεωργίου Χρυσηίδα. (στις 10.00 π.μ τουρνουά πινγκ-πονγκ)

 

Ηγουμενίτσα 04/05/2023

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *