Περιοδειών συνέχεια για τον ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας (+φωτορεπορτάζ)

Share Button

limeniko2Στην τελική ευθεία εισέρχεται πλέον η προεκλογική περίοδος και οι υποψήφιοι βουλευτές πυκνώνουν τις παρουσίες τους. Το πρωί της Τρίτης κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ και οι υποψήφιοι βουλευτές Κάτσης Μάριος, Οικονόμου Γιώργος, Παπαρούνας Παύλος, Τσακίρη Αστυρόπη, επισκέφθηκαν το Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας, την Πυροσβεστική και το Αρχαιολογικό Μουσείο. Εκεί συζήτησαν με τους εργαζόμενους και είχαν την δυνατότητα να εξηγήσουν πόσο σημαντικό ρόλο έχουν η δημόσια υγεία, η πρόληψη και ο πολιτισμός στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.
Στη συνέχεια το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ και οι υποψήφιοι βουλευτές επισκέφθηκαν τον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας όπου είχαν συνάντηση με τους εργαζόμενους. Όλοι τόνισαν την μεγάλη σημασία των υποδομών και του Λιμένος Ηγουμενίτσας, που είναι ενταγμένο στα ευρωπαϊκά και διεθνή δίκτυα συνδυασμένων μεταφορών. Μπορεί και πρέπει να παίξει σημαντικό ρόλο στην ανασυγκρότηση της οικονομίας της ευρύτερης περιοχής. Ο ΣΥΡΙΖΑ διαφωνεί με το ξεπούλημα της δημόσιας γης, των λιμένων και των αεροδρομίων και έχει στο πρόγραμμά του την κατάργηση του ΤΑΙΠΕΔ και την επανεξέταση όλων των ιδιωτικοποιήσεων που έχουν μέσω του ΤΑΙΠΕΔ δρομολογηθεί.

Η περιοδεία του κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ και των υποψήφιων βουλευτών ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

limeniko3lineniko1lineniko1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *