Περιοριστικά μέτρα: Παράταση έως τις 4 Μαΐου -Τι εξαιρείται

Share Button

Την παράταση των μέτρων έως τις 4 Μαΐου ανακοίνωσε πριν από λίγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. Όπως είπε ο κ. Πέτσας την επόμενη εβδομάδα (Δευτέρα ή Τρίτη) θα ανακοινωθεί από τον ίδιο των πρωθυπουργό το σχέδιο σταδιακής άρσης των μέτρων μετά από την συγκεκριμένη ημερομηνία. «Θα αξιολογούνται τα δεδομένα και εβδομάδα με εβδομάδα θα προχωρούμε «, είπε χαρακτηριστικά.

-Έμμισθων και άμισθων υποθηκοφυλακείων

-Ειρηνοδικείων και πρωτοδικείων για συγκεκριμένες διαδικασίες, όπως για παράδειγμα, εκείνες των «συναινετικών προσημειώσεων». «Σημειώνεται ότι για ελαχιστοποίηση των όποιων φαινομένων συνωστισμού η διαδικασία «συναινετικών προσημειώσεων» θα γίνεται μέσω των Γραμματειών, χωρίς τη συμμετοχή των διαδίκων», είπε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Παράλληλα ο κ. Πέτσας επιβεβαίωσε ότι μετά τις 4 Μαΐου, πρόθεση είναι η άρση περιορισμού μετακίνησης μέσω sms ή εγγράφου. «Πρόθεση μας είναι να φύγουνε από την καθημερινότητα μας από τις 4 Μαΐου που θα ανοίξουν τομείς της οικονομικής δραστηριότητας», είπε χαρακτηριστικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *