Πέθανε στην Αμερική ο Κεραμιτσιώτης ευπατρίδης Βασίλης Σιούτης

Share Button

Πέθανε στην Αμερική ο Κεραμιτσιώτης ευπατρίδης Βασίλης Δημ. Σιούτης.

Η τραγική είδηση έφθασε απο την μακρινή Ήπειρο απίστευτη, αιφνίδια,και αναπάντεχη. Απο αυτές που αδυνατεί κάνεις να δεχθεί χωρίς δεύτερη επιβεβαίωση..

Ο εκλεκτός ομογενής,η αστείρευτη πηγή πατριωτισμού δεν ζει πια κεραυνοβολημένος απο βαρύτατο καρδιακό επεισόδιο.. Μετανάστευσε σε νεαρή ηλικία στις ΗΠΑ όπου με τόλμη και εργατικότητα εξελίχθηκε σύντομα σε επιτυχημένο επιχειρηματία.
Σεμνός αξιοπρεπής και προσηνής δραστήριοποιήθηκε γρήγορα στα πολιτιστικά δρώμενα της εκει Ηπειρώτικης παροικίας αλλα χωρίς να ξεχάσει ποτέ την πατρίδα την οποία επισκεπτόταν ανελλιπώς με την οικογένεια του.
Πλήθος και η ευεργεσίες του στον τόπο μας αλλα και στην Ομοσπονδία μας.Σιωπηρά και διακριτικά. Με την φύγη του τώρα απαλλαγμένοι απο αυτήν την επιθυμία του εν ζωή, θερμά τον ευχαριστούμε δημόσια για την πολύτιμη προσφορά του. Νοερά θα σταθούμε όλοι εμείς που σε γνωρίσαμε μπροστά στην σορό σου. Οι γυναίκες θα συγκρατηθούν, οι άντρες θα αντέξουν, και χωρίς δάκρυα και λυγμούς, υπερήφανα θα σε αποχαιρετήσουμε. Οπως ταιριάζει στους λίγους στους κορυφαιους!!

Κατόδυνος απο τον χαμό σου αγαπημένε μου Βασίλη, σε διαβεβαιώνω πως η μνήμη θα παραμείνει αιώνια και ζωντανή ανάμεσα μας.

Καλό σου ταξίδι !

Για το ΔΣ της Ομοσπονδίας Μουργκάνας
Ο Πρόεδρος
Αλέξης Τσέκας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *