Πιάστηκαν στα πράσα πέντε αλλοδαποί στο Λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Share Button

limani igoumenitsas-sillipseisΈνας 22χρονος παράνομα εισελθών αλλοδαπός συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής. Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω εντοπίστηκε από υπάλληλο ιδιωτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφάλειας, εντός της αριστερής μπαγκαζιέρας Φ/Γ οχήματος το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να μεταβεί λάθρα στο εξωτερικό. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

Δύο (02) παράνομα εισελθόντες αλλοδαποί συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής. Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω εντοπίστηκαν μετά από υπόδειξη οδηγού Φ/Γ οχήματος με επικαθήμενο, κρυμμένοι ανάμεσα στο φορτίο, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων και με σκοπό να μεταβούν λάθρα στο εξωτερικό. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

Δύο (02) παράνομα εισελθόντες αλλοδαποί συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής. Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω εντοπίστηκαν από υπάλληλο ιδιωτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφάλειας και κατόπιν ένδειξης σκύλου βιοανίχνευσης εντός πυροσβεστικού σκάφους που βρίσκεται ελλιμενισμένο έμπροσθεν του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων και με σκοπό να επιχειρήσουν να κρυφτούν σε Φ/Γ όχημα το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *