Πολιτικές συγκεντρώσεις: Συγκεντρώσεις για αγορές από σούπερ μάρκετ μ;;;;;

Share Button

του Άλκη Φατσιου, δικηγόρου

Εάν έχεις πολιτικά δεχθεί(και σωστά) ότι η Κυβέρνηση (και βεβαίως η πλειονότητα των συλλογικοτήτων του πολιτικού συστήματος) εκμεταλλεύεται πολιτικά και μάλιστα ΑΝΗΘΙΚΑ και ΑΣΥΣΤΟΛΑ, το πρόβλημα της πανδημίας, και είτε με Νόμους είτε με ΠΝΠ,είτε με Αστυνομικές διατάξεις, είτε με βίαιη καταστολή,Αφαιρεί καθημερινά ,Ατομικά, και Κοινωνικά δικαίωματα των πολιτών….Εάν έχεις πολιτικά δεχθεί (και σωστά) και έχει πλέον ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ, ότι η Κυβέρνηση, κάθε άλλο, παρά, επεχείρησε να διαχειρισθει, το υγειονομικό πρόβλημα, με όρους ΥΠΕΡ του κοινωνικού συνόλου, δηλ. ΘΩΡΑΚΙΣΗ του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ,με ότι αυτό συνεπάγεται….Εάν λοιπόν ισχύουν τα παραπάνω: Δεν μπορείς να αποδεχθεί το πλαίσιο και τους όρους,που θέτει Αυτή η Κυβέρνηση,μέσω της Αστυνομικής Διευθύνσεως,προκειμένου να πραγματοποιήσει πολιτική συγκέντρωση,για οποιοδήποτε πολιτικό και κοινωνικό ζήτημα…..Για το παρόν κείμενο μου,αφορμή ήταν ερωτήματα που υποβλήθηκαν από συλλογικότητα,προς την Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών για το νόμιμο συμμετοχης πολιτών σε προαναγγελθεί δες πολιτικές συγκεντρώσεις,από σήμερα μεχρι και την 6 Φεβρουαριου μετά την έκδοση σχετικής Αστ. Διατάξεως περί των όρων πραγματοποιήσεως αυτών. Οι διευκρινίσεις της Αστυνομίας, ως απάντηση στα ερωτήματα,είναι Σαφείς Καταλυτικές και άκρως Αντιδημοκρατικές, τουλάχιστον…..ΔΗΛΑΔΗ:
1ο) Μπορείς να συμμετέχεις σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, μόνο αν εγώ ( ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ) την έχω χαρακτηρίσει εκ των προτέρων ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΗ … Άρα δεν ΜΠΟΡΕΊΣ πανταπασι να διαμαρτυρηθεις συναθροιζομενος, για οποιοδήποτε κοινωνικό και πολιτικό ζήτημα, εάν η Κυβέρνηση δεν έχει ΕΠΙΤΡΈΨΕΙ…
2ον) Μπορείς να συμμετέχεις στην παραπάνω ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΗ συγκέντρωση υπό τον όρον ( τουλάχιστον από σήμερα μέχρι της 6ης Φεβρουαρίου ) οι συγκεντρωθέντες να μην υπερβαίνουν τους 99 πολίτες. Στους 100 καίγεσαι, και εσύ και η συγκέντρωση … 3ον) Στην συγκέντρωση των 99, για να είναι νόμιμη, πρέπει επιπλέον, έκαστος αυτών, να έχει αποστείλει εκ των προτέρων SMS με τον αριθμό 6. Ωσάν στην συγκέντρωση αυτή, θα πας ή για ατομική σου άσκηση ή να αγοράσεις ΜΑΚΑΡΌΝΙΑ ή ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ !!
Καταλήγοντας , επισημαίνω ότι η προαναφερόμενη επιστολή της συλλογικότητας, ΉΤΑΝ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΜΈΓΑ ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΛΆΘΟΣ, δηλαδή να ζητάς από την αστυνομία ( Κυβέρνηση ) , τους όρους συμμετοχής για να είναι νόμιμη μια τέτοια συγκέντρωση. Το λάθος αυτό μεγενθυνεται, όταν ως συλλογικότητα καλεις τους πολίτες να συμμετέχουν σε μία τέτοια συγκέντρωση, επί τη βάσει των όρων αυτών … Τελεία και παύλα…
Εννοείται βεβαίως, ότι τα αναγκαιουντα ατομικά μέτρα ασφαλείας ( μάσκες, αποστάσεις ) ΔΕΝ ΥΠΆΓΟΝΤΑΙ στην παραπάνω πολιτική κριτική μου.

Ηγ/τσα 28/1/2021
Φατσιος Άλκης , δικηγόρος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.