Πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ στις 15 Δεκεμβρίου στην Ηγουμενίτσα

Share Button

ΤΕΤΑΡΤΗ 1512/2021 στις 6 το απόγευμα  στην αίθουσα  συνεδριάσεων του Δ.Σ. στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

ΜΟΝΟ Ο ΛΑOΣ ΜΠΟΡΕI ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑO ΒΑΔIΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠHΣ

Σήμερα, στην εποχή της «ψηφιακής οικονομίας» και της πλατιάς εφαρμογής νέων τεχνολογιών, υπάρχουν οι επιστημονικές, τεχνολογικές και παραγωγικές δυνατότητες για να ζήσουμε όλοι οι εργαζόμενοι πολύ καλύτερα, με βάση τις σύγχρονες λαϊκές και κοινωνικές ανάγκες.

Παρόλα αυτά η ποιότητα ζωής μας πάει από το κακό στο χειρότερο. Γιατί ο πλούτος που παράγεται από την δουλειά μας πάει στα χέρια μια μικρής ομάδας καπιταλιστών. Γιατί οι κυβερνήσεις μπορεί να αλλάζουν, δεν αλλάζει όμως το ποιος έχει στα χέρια του την εξουσία, ποιος καρπώνεται τον πλούτο που παράγεται.

Λέμε όχι σε παλιούς και νέους σωτήρες! Δεν υπάρχει λύση έξω από τους αγώνες μας!

Το ΚΚΕ μπαίνει μπροστά και διαθέτει όλες του τις δυνάμεις για να οργανώσει ο λαός την αντεπίθεσή του, να βάλουν οι εργαζόμενοι τη δική τους σφραγίδα στις εξελίξεις.

Οι κομμουνιστές είμαστε μπροστάρηδες ώστε ο λαός να οργανώσει την πάλη του σε κάθε χώρο δουλειάς, κλάδο, γειτονιά, χώρο μάθησης.

Για να μπουν στο προσκήνιο οι δικές μας ανάγκες.

Το πραγματικά νέο είναι η κοινωνική ιδιοκτησία όλου του πλούτου που υπάρχει, ώστε να πάψει να λειτουργεί η οικονομία με κριτήριο το καπιταλιστικό κέρδος.

Με την εξουσία στα χέρια του λαού και την οικονομία να παράγει για τις δικές μας ανάγκες θα ζούμε διαφορετικά. Θα έχουμε διασφαλισμένο το δικαίωμα στην εργασία με πλήρη δικαιώματα, θα έχουμε πρόσβαση σε δωρεάν και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας και παιδείας, οι ανάγκες μας θα είναι στο επίκεντρο και όχι στο περιθώριο.

ΚΑΝΕ ΤΟ ΒΗΜΑ

Σε καλούμε να συναντηθείς με την ανατρεπτική πολιτική του ΚΚΕ, σε κάθε χώρο δουλειάς και κάθε κλάδο.

Οι κομμουνιστές ήταν και θα είναι στην πρώτη γραμμή για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων μας, στην πάλη για τις σύγχρονες ανάγκες μας.

Σε αυτήν την πάλη έχεις κι εσύ θέση!

Σε καλούμε στην συγκέντρωση – συζήτηση που οργανώνει η Τ.Ε Θεσπρωτίας του ΚΚΕ με ομιλητή τον Διονύση Αρβανιτάκη μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15/12/2021 στις 6 το απόγευμα στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ  ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *