Πολιτιστικό καλοκαίρι 2015 στους Φιλιάτες-Δηλώσεις της Αντιδημάρχου κα.Παππά-Μάλλιου

Share Button

a6Με χορευτικά συγκροτήματα και ορχήστρα στην κεντρική πλατεία των Φιλιατών κορυφώθηκαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού. Η αντιδήμαρχος επί των οικονομικών και πολιτιστικών κα. Ουρανία Παππά-Μάλλιου αναφέρθηκε στην εκδήλωση με δηλώσεις της στον Θεσπρωτικό Παλμό. “Χρόνια Πολλά για το 15Αύγουστο σε όλους με πολύ υγεία πάνω από όλα. Απόψε εδώ στην κεντρική πλατεία των Φιλιατών διοργανώσαμε μια εκδήλωσε που αφορά τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του 2015.

Είμαστε πλέον στο κλείσιμο των πολιτιστικών εκδηλώσεων για τούτη την χρονιά. Εχουμε επεκταθεί φέτος και εκτός της πόλης των Φιλιατών και στα χωριά με κάποιες εκδηλώσεις. Θαρρώ πως τα πήγαμε πάρα πολύ καλά αφού ο κόσμος είναι ευχαριστημένος. Η σημερινή εκδήλωση λοιπόν που αφορά χορευτικά με παραδοσιακούς χορούς,έχει καλεσμένους που ανταποκρίθηκαν και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ, τον πολιτιστικό σύλλογο Προδρομίου του Γραικοχωρίου, τον πολιτιστικό σύλλογο Φιλιατών και το πολιτιστικό χορευτικό της Κεραμίτσας.

Εχουμε ακόμα την ερχόμενη Τετάρτη την βράβευση δύο αθλητριών της Αλεξάνδρας Τσιάβου και της Αννας Λύκου. Επεται η προβολή μιας ταινίας στο κάτω Ξέχωρο την Τρίτη (σ.σ.σήμερα) το απόγευμα, όπως έγινε σε πολλά χωριά φέτος, κλείνοντας το πολιτιστικό έτος 2015 με επιτυχία. Ελπίζω και εύχομαι, λέει η κα Αντιδήμαρχος, του χρόνου να είμαστε πολύ καλύτερα από οικονομικής μεριάς και να κάνουμε περισσότερα. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Αντιδήμαρχο κ. Παύλο Μπέλλο που μας βοηθά πάρα πολύ οργανωτικά όπως επίσης και τον πολιτιστικό μας σύλλογο”.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.