Πότε και πως θα καταβληθούν τα 3+1 προνοιακά επιδόματα (λίστα)

Share Button

ouresΤο πότε θα γίνει η καταβολή τριών προνοιακών επιδομάτων θέρμανσης, πρόνοιας, τα οικογενειακά και οι επιστροφές φόρων γνωστοποίησε η Σοφία Σεχπερίδου, διευθύντρια Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημοσίων Εσόδων.
Όπως ανέφερε, στον  τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1:

1. το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης θα δοθεί μεταξύ 11 και 14 Σεπτεμβρίου σε 235.000 δικαιούχους, ενώ έχουν αρχίσει ήδη να καταβάλλονται από τους δήμους τα προνοιακά επιδόματα Ιουλίου-Αυγούστου.

2. Τα οικογενειακά επιδόματα, για όσους έχουν κάνει φορολογική δήλωση και υποβάλλει έντυπο Α21 έως 4 Σεπτεμβρίου, δηλαδή περίπου 635.000 δικαιούχοι, θα καταβληθούν έως τις 20 Οκτωβρίου. Επίσης, οι κάρτες σίτισης θα ανανεωθούν στις 23 Σεπτεμβρίου.

3. Όσον αφορά τις επιστροφές φόρου, αυτές θα δοθούν σε 200.000 δικαιούχους έως το τέλος Σεπτεμβρίου χωρίς συμψηφισμό με τον ΕΝΦΙΑ.

4. Έως τις 20 Οκτωβρίου αναμένεται να γίνει η πληρωμή για τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ στους λογαριασμούς χιλιάδων δικαιούχων. Όπως είπε ο διοικητής του ΟΓΑ στον ANT1 για να πάρουν οι δικαιούχοι την 2η και την 3η δόση θα πρέπει να έχουν κάνει φορολογική δήλωση και έντυπο Α21 έως 4 Σεπτεμβρίου.

ΠΗΓΗ: www.aftodioikisi.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *