Πρόχειρος διαγωνισμός για προμήθεια τροφίμων από τον Δήμο Φιλιατών

Share Button

DIMARXEIO FILIATWNΠερίληψη διακήρυξης πρόχειρου διαγωνισµού για την « ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ» (ειδών Γαλακτοκομείου, Παντοπωλείου , Οπωροπωλείου, Αρτοποιείου, Κρεοπωλείου) για τις ανάγκες των υπηρεσιών του ∆ήµου Φιλιατών και των Νομικών Προσώπων για το έτος 2015»

Ο ∆ΗΜΑΡΧΟΣ

Προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισµό µε κριτήριο κατακύρωσης τη χαµηλότερη τιµή, για την προμήθεια τροφίμων (ειδών Γαλακτοκομείου, Παντοπωλείου, Οπωροπωλείου, Αρτοποιείου, Κρεοπωλείου) για τις ανάγκες των υπηρεσιών του ∆ήµου Φιλιατών και των Νομικών Προσώπων για το έτος 2015 συνολικής προϋπολογισθείσης αξίας 59.542,89 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Ο ∆ιαγωνισµός θα διενεργηθεί στο κτίριο του ∆ηµαρχείου Δήµου Φιλιατών την 06/07/2015 και ηµέρα Δευτέρα. Ώρα έναρξης παραλαβής προσφορών 11:00 π.µ. και ώρα λήξης την 12.00 µ.µ.

Μαζί µε την προσφορά πρέπει να κατατεθεί και εγγύηση συµµετοχής για ποσό που αντιστοιχεί στο 2% της προϋπολογισθείσης δαπάνης (εκτός του Φ.Π.Α), της κατηγορίας (ή των κατηγοριών) που αφορά η προσφορά του συµµετέχοντα.

Πληροφορίες ή έγγραφα σχετικά µε τον διαγωνισµό µπορούν να αναζητηθούν στην επίσηµη ιστοσελίδα του ∆ήµου www.filiates.gr καθώς και στα γραφεία του ∆ήµου στα τηλέφωνα: 2655360181 & 166 τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες.

Ο ∆ήµαρχος

Σπυρίδων Παππάς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *