Πρόεδρος Αστυνομικών Θεσπρωτίας για τα μέτρα της κυβέρνησης: “Μία τρύπα στο νερό-Χάδια τα μέτρα-Χάθηκε το μέτρο της σκληρότητας”

Share Button

Με σκωπτικό και δηκτικό τρόπο σχολίασε ο Πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση και το λουκέτο που αποφασίστηκε στα γήπεδα.

“Μία τρύπα στο νερό” χαρακτήρισε ο κ.Βασίλης Νάκος τις αποφάσεις που ελήφθησαν και συμπλήρωσε: “Με περισσή αγωνία αναμέναμε από το Σάββατο, Αστυνομία και Κοινωνία, τα μέτρα τα οποία θα εξήγγειλε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας, τα οποία υποτίθεται θα ήταν σκληρά και θα έθεταν τέλος στα φαινόμενα του χουλιγκανισμού και του εξευτελισμού της έννοιας του αθλητισμού. Όμως με ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη ακούσαμε τα όσα εξήγγειλε ο κύριος κυβερνητικός εκπρόσωπος”.

“Καλούμε την κυβέρνηση να πάρει πρόσθετα σκληρά μέτρα και όχι χάδια”

Προφανώς η έννοια της σκληρότητας είναι τελικά πολύ ελαστική ως προς την ερμηνεία και την εφαρμογή της. Τόσο ελαστική που έφτασε να ασχοληθεί με το αν θα υπάρχουν οπαδοί στους αγώνες ποδοσφαίρου της Super League 1. Άραγε, πέρασαν τόσες πολλές μέρες από την Πέμπτη 7/12/2023 που ξεχάστηκε ότι ο συνάδελφός μας τραυματίστηκε βαρύτατα κατά τη διεξαγωγή αγώνα βόλεϊ ή μήπως ξέχασαν κάποιοι ότι σοβαρά επεισόδια γίνονται και στους αγώνες μπάσκετ ακόμα και χάντμπολ ή το χειρότερο ότι γίνονται ραντεβού θανάτου μακριά από τις αθλητικές εγκαταστάσεις;

ΚΑΛΟΥΜΕ για μία ακόμα φορά, με όση μεγαλύτερη ένταση μπορεί να έχει η φωνή μας την κυβέρνηση να πάρει πρόσθετα και αυτή τη φορά πραγματικά σκληρά μέτρα και όχι «χάδια», όπως αυτά που ανακοίνωσε.

Πρέπει να καταλάβετε επιτέλους ότι το χτένι έσπασε και ο κόμπος χάθηκε. Εάν δεν τολμήσετε τώρα να φανείτε, όχι σκληροί αλλά δίκαιοι, απέναντι στο υγιές κομμάτι της κοινωνίας, δεν θα το καταφέρετε ποτέ.

Ο κ.Νάκος συμμετε΄χει στο κλείσιμο της εισόδου του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης από την ΠΟΑΣΥ στην Αθήνα από όπου και η κεντρική φωτογραφία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *