Η πρόεδρος εργαζομένων ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας Κατερίνα Μονάχου υποψήφια με τον Συνδυασμό του Παναγιώτη Νταή

Share Button
Αξιοποιώντας τις νέες διατάξεις που δίνουν τη δυνατότητα σε υπαλλήλους των ΟΤΑ και των νομικών τους προσώπων να είναι υποψήφιοι στις εκλογές για την πρωτοβάθμια αυτοδιοίκηση, καλωσορίζουμε σήμερα στο Συνδυασμό «Συμμαχία Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης» την Κατερίνα Μονάχου, στέλεχος της ΔΕΥΑΗ, μέλος του Διοικητικού της Συμβουλίου και Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων, επί έντεκα συναπτά έτη.
Η Κατερίνα Μονάχου, με την πολύχρονη εμπειρία της στην οργάνωση και λειτουργία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης και την πλούσια συνδικαλιστική της δράση, έχει υποστηρίξει και αναδείξει τα δικαιώματα των εργαζομένων στην πιο σημαντική για τους πολίτες επιχείρηση του Δήμου. Είναι ενεργό μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στις ΔΕΥΑ και στο πλαίσιο αυτό έχει προτείνει σχέδια δράσης για τη βελτίωση των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας, τα οποία εφαρμόζονται με επιτυχία.
Με τη συμμετοχή της στο συνδυασμό προσφέρει την απαραίτητη εσωτερική γνώση για το σχεδιασμό του προγράμματός μας, στους κρίσιμους τομείς της ύδρευσης και της αποχέτευσης, καθώς και για την διατύπωση ρεαλιστικών προτάσεων για τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες. Παράλληλα, με την συνδικαλιστική της ιδιότητα θα αποτελέσει σημείο επαφής με τα προβλήματα του προσωπικού και την εξεύρεση τρόπων αποτελεσματικής αντιμετώπισης.
Η Κατερίνα Μονάχου παρακολουθεί σπουδές στο ΕΑΠ, ενώ επίσης έχει αναπτύξει κοινωνική και εθελοντική δράση στους τομείς της παιδικής προστασίας και της αντιμετώπισης της βίας κατά των γυναικών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *