Προεκλογική δραστηριότητα των βουλευτών του Ποταμιού

Share Button

DSC6045Την Τετάρτη 17/09 έγινε επίσκεψη από τους υποψήφιους βουλευτές Θεσπρωτίας με Το Ποτάμι, κα. Ναταλία Τσίτου, κ. Ζγούρη Φώτιο, κ. Μιττάκο Ιωάννη και τον κ. Ντόρκο Άγγελο στην Αστυνομική διεύθυνση και στο Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας. Εκεί συνομίλησαν με τον κ. Μπέλλο Παναγιώτη, Αστυνομικό Διευθυντή Θεσπρωτίας και με τον κ. Μάζη Αντώνη κεντρικό Λιμενάρχη Ηγουμενίτσας.

Συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν τον τομέα της Θεσπρωτίας όπως το μεταναστευτικό και οι λειτουργίες της κάθε υπηρεσίας ενώ από την πλευρά του Το Ποτάμι, τόνισε ξανά όπως είχε ήδη πει από τον Γενάρη ότι, ευαίσθητοι τομείς όπως τα Σώματα Ασφαλείας της χώρας δεν μπορούν να αποτελούν κομματικό εργαλείο της κάθε κυβέρνησης. Σε συζήτηση που έγινε εκφράστηκαν επιφυλάξεις από όλες τις πλευρές σχετικά με το καυτό θέμα του μεταναστευτικού ενώ επίσης συζητήθηκαν προβλήματα που αντιμετωπίζουν
ξεχωριστά η κάθε υπηρεσία.

Οι υποψήφιοι βουλευτές του Ποταμιού από την μεριά τους ανέφεραν ότι, όταν υπάρχουν κομματικές παρεμβάσεις στον ευαίσθητο τομέα της ασφάλειας, τότε διαταράσσεται η εύρυθμη λειτουργία του. Διαταράσσεται όμως επίσης, ανέφεραν και όταν υπάρχουν λανθασμένες πολιτικές επιλογές δίνοντας ως παραδείγματα οι υποψήφιοι βουλευτές την διαχείριση του μεταναστευτικού και το σχετικό πρόσφατο νομοσχέδιο περι αποσυμφόρησης των φυλακών.

Το Ποτάμι και οι υποψήφιοι βουλευτές Θεσπρωτίας ευχαριστούν τον κ. Μπέλλο Παναγιώτη, Αστυνομικό Διευθυντή Θεσπρωτίας και τον κ. Μάζη Αντώνη κεντρικό Λιμενάρχη Ηγουμενίτσας για την εγκάρδια φιλοξενία τους.

Την Πέμπτη 17/09 έγινε επίσκεψη από τους υποψήφιους βουλευτές στον Δήμο Φιλιατών καθώς και στα χωριά του Δήμου Σουλίου. Συγκεκριμένα, αρχικά επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Φιλιατών κ. Σπύρο Παππά όπου και συζήτησαν θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος.

Εν συνεχεία επισκέφτηκαν διάφορα χωριά του Δήμου Φιλιατών ενώ συνέχισαν την περιοδεία τους στα χωριά του Δήμου Σουλίου καταλήγοντας στο φυσικό σύνορο του Νομού μας τον ποταμό Αχέροντα. Κατά την διάρκεια της περιοδείας τους είχαν την δυνατότητα να συνομιλήσουν με ανθρώπους όλων των ηλικιών και
επαγγελμάτων. Την συντριπτική πλειοψηφία όπως ήταν και αναμενόμενο, την κατείχαν άνθρωποί που απασχολούνταν στον αγροτικό τομέα και κυρίως νέοι όπου και εξέφρασαν τους φόβους και τις ανησυχίες τους.
Από την μεριά τους οι υποψήφιοι βουλευτές εξέφρασαν την κύρια θέση του Ποταμιού σχετικά με την επανεκκίνηση της οικονομίας μέσω της αγροτικής ανάπτυξης ενώ δεν παρέλειψαν να αναφέρουν ότι αν θέλουμε να έχουμε λύσεις προς όφελος των πολλών και όχι μόνο των κομματικών μηχανισμών πρέπει οι πολίτες να δώσουνε δύναμη στο Ποτάμι.

IMG_20150916_112411DSC_0068DSC_0073

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *