Προεκλογικό μήνυμα του υποψήφιου βουλευτή Θεσπρωτίας με το Ποτάμι Φώτη Σγούρη

Share Button

zgouris fotios flyer backΑγαπητοί συμπατριώτες/σες,

Σε λίγες μέρες θα κληθούμε όλοι μας να πάρουμε μια σημαντική απόφαση μπροστά στις κάλπες. Μια απόφαση που μπορεί και πρέπει να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της πολιτικής κατάστασης στην Ελλάδα!
Η οικονομική κρίση που ζούμε όλοι μας τα τελευταία πέντε χρόνια, μας έχει επηρεάσει σημαντικά. Η ζωή μας άλλαξε, η καθημερινότητα έγινε πιο δύσκολη από ποτέ, ενώ το μέλλον διαγράφεται αβέβαιο για εμάς και τα παιδιά μας. Χάσαμε μισθούς, συντάξεις, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, είδαμε την ποιότητα της ζωής μας να αλλάζει προς το χειρότερο. Κάποιοι από εμάς ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας ενώ αρκετοί αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό ψάχνοντας ένα καλύτερο αύριο.
Στερηθήκαμε πολλά, όμως κανείς δεν μπορεί να μας στερήσει το όνειρο και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο!
Το παλαιό κομματικό προσωπικό δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει την κρίση με τρόπο αποτελεσματικό. Σε λίγες μέρες θα ζητήσει και πάλι την ψήφο μας ζητώντας μία ακόμη ευκαιρία.
Για αρκετά χρόνια ζητούσαμε το διαφορετικό, το καινούριο όμως ψηφίζαμε το παλιό. Το καινούριο λοιπόν είναι εδώ! Άνθρωποι που ζουν μέσα στην κοινωνία, γνωρίζουν τον πραγματικό κόσμο γιατί δουλεύουν μέσα σε αυτόν και όχι σε απομονωμένα κομματικά γραφεία, έκαναν το βήμα μπροστά για να τα αλλάξουν όλα.
Έλα και εσύ λοιπόν να συμμετέχεις στην μεγάλη παρέα που ονομάζουμε συνομωσία του καλού. Γίνε η δύναμη της αλλαγής που θέλεις.
Έλα να τα αλλάξουμε όλα, χωρίς να γκρεμίσουμε την χώρα!
Ζγούρης Φώτιος-υποψήφιος Βουλευτής Θεσπρωτίας
Το Ποτάμι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *