Πρόγραμμα Εορτασμού Πρωτοχρονιάς και Θεοφανείων στην Ηγουμενίτσα

Share Button

theofaneiaΤην Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 09:45 π.μ. θα τελεστεί επίσημη Δοξολογία για το Νέο Έτος στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Ηγουμενίτσα.

Μετά την Δοξολογία, στις 11:00 π.μ., ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος θα δεχθεί τις καθιερωμένες ευχές για την πρώτη ημέρα του έτους στο Γραφείο του στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ηγουμενίτσας (Σουλίου 3, 1ος όροφος).

Την Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 10:00 π.μ.* θα τελεστεί ο Μέγας Αγιασμός των Θεοφανείων στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Ηγουμενίτσα, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθιάς, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας, κ.κ. Τίτου.

Την ίδια ημέρα στις 11:30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί Τελετή Αγιασμού των Υδάτων με κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στην προβλήτα του Παλαιού Λιμένα Ηγουμενίτσας.

Στην επίσημη Δοξολογία, στον Μέγα Αγιασμό των Θεοφανείων και στην Τελετή Αγιασμού των Υδάτων, καλούνται να παραστούν οι Πολιτικές, Δικαστικές και Στρατιωτικές Αρχές, εκπρόσωποι και μέλη υπηρεσιών, φορέων και οργανισμών, καθώς και όλοι οι πολίτες της Ηγουμενίτσας.

*Πέρας προσέλευσης των επισήμων για τον Αγιασμό 09:50 π.μ.

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΝΗ ΕΟΡΤΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *