Προκήρυξη Αγώνων Παιδικού Τριάθλου στην Ηγουμενίτσα

Share Button

Ο αθλητικός σύλλογος Ολυμπιακή Ακαδημία Ηγουμενίτσας διοργανώνει αγώνες Τριάθλου, για παιδιά το Σάββατο 03 Ιουνίου 2023 στην πόλη της Ηγουμενίτσας.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο χώρο των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Ναυταθλητικού Ομίλου Ηγουμενίτσας . Ώρα Έναρξης των αγώνων: 12:30΄.
Συμμετοχές
Η συμμετοχή είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ για όλα τα παιδιά ηλικίας από 09- 16 ετών ( γεννημένοι από 2008- 2014), προσκομίζοντας στην γραμματεία του αγώνα
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ του Γονέα που να αναφέρει την καλή υγεία του παιδιού και το δικαίωμα να λάβει μέρος στον αγώνα,

Τα παιδιά θα αγωνισθούν σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες με διαφορετικές αποστάσεις
Οι οποίες θα είναι:
Παιδιά ηλικίας 09-11 κολύμβηση 50μ, ποδήλατο 2000μ, τρέξιμο 500μ
Παιδιά ηλικίας 12-13 κολύμβηση 100μ, ποδήλατο 4000μ τρέξιμο 1000μ
Παιδιά ηλικίας 14-16 κολύμβηση 200μ, ποδήλατο 6000μ, τρέξιμο 2000μ.
Οι οδηγίες για την διεξαγωγή του αγώνα θα δοθούν πριν την εκκίνηση του αγώνα.
Οι αγώνες Τριάθλου ξεκινούν με το αγώνισμα της κολύμβησης το οποίο θα διεξαχθεί σε σηματοδοτημένο θαλάσσιο χώρο, ακολουθεί το αγώνισμα του ποδηλάτου που θα διεξαχθεί εντός του ποδηλατόδρομου με κατεύθυνση προς την πόλη και θα ολοκληρωθεί με το αγώνισμα του δρόμου.

Ιατρική Συνδρομή
Οι αγώνες θα συνδράμονται από ιατρούς, εξοπλισμένο ασθενοφόρο.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

./.
-2-
Αποποίηση ευθύνης:

Οι γονείς των παιδιών υποβάλλοντας την αίτηση συμμετοχής, δηλώνουν ότι γνωρίζουν τους κινδύνους που υπάρχουν στους αντίστοιχους αγώνες και βεβαιώνουν ότι η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και τους επιτρέπει να αγωνιστούν, έχουν δε πρόσφατα εξεταστεί από γιατρό γι’ αυτό το θέμα.

Πνευματικά δικαιώματα:
Η Διοργάνωση και οι συνεργάτες της διατηρούν τα πνευματικά δικαιώματα της φωτογράφησης και κινηματογράφησης του αγώνα από εξουσιοδοτημένες ομάδες που αναλαμβάνουν το έργο αυτό

Άλλα θέματα:
Η οργανωτική επιτροπή έχει τη δυνατότητα να τροποποιήσει την παρούσα προκήρυξη με ταυτόχρονη ενημέρωση των ήδη δηλωθέντων αθλητών.

Πληροφορίες:
Για διευκρινίσεις επί της παρούσης προκήρυξης και μόνο, μπορείτε να επικοινωνείτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: [email protected] ή τηλεφωνικά 6936157854 Νίκος Καραγιάννης, 6959999221 Άγγελος Μπάντιος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *