Προς την αξιότιμη Πρεσβεία τής Ρωσικής Ομοσπονδίας: Επιστολή Έλληνα πολίτη

Share Button

Είμαστε μαζί σας! Μόνον η πολιτική Οικογένεια Μητσοτάκη και όσοι Πλούσιοι, μαζί με αυτήν, υπονομεύουν την Πατρίδα είναι σε εμπόλεμη κατάσταση με τη Ρωσία! Όχι ο Λαός.

Κινδυνεύει όμως να παρασυρθεί μια μερίδα από τη Δυτική και ντόπια Αλητεία. Που στοχεύει τη Ρωσία, υπηρετώντας το σχέδιο αμερικανικής Αυτοκρατορίας στον Πλανήτη.

Σας αποστέλλω την επιστολή, γιατί νιώθω την ανάγκη να εγκωμιάσω τη Χώρα σας και γιατί δεν αντέχω πια το μονόλογο πολιτικών Προσώπων, που, εκμεταλλευόμενοι το Κόμμα τους και δίχως να εκπροσωπούν το Λαό, θέλουν να τον παρασύρουν στα αδιέξοδά τους.

Προσέξτε τους φίλους σας στον τόπο μας. «Μπλε», «Κόκκινοι», «Πράσινοι», σε επίπεδο ηγεσιών, είναι αρνητές τής Πατρίδας, όμοια με τις Οικογένειες τής Οικονομίας που ορίζουν τα ΜΜΕ.  Μόνον οι πολίτες, που αφουγκράζονται την ελληνική Πραγματικότητα, γιατί τους έχει ποτίσει με τη σκοτεινή πλευρά της, έχουν ακόμη Τιμή μέσα τους, όραση και …βλέπουν!

Η Ιδιωτική Οικονομία, που ελέγχει τη Δύση, δεν μπορεί να προχωρήσει τα σχέδιά της με τόσο ισχυρή Πολιτική Δύναμη απέναντί της. Που προστατεύει το Έθνος, την Ελευθερία, το Πνεύμα, την Ανάσα του. Η Δύση  μόνον αν άρει, με κάθε μέσο, τις αντιστάσεις ανθρώπων και Εθνών, μόνον με την υποταγή ή τη νάρκωσή τους θα κυριαρχήσει!

Αν πέσει η Ρωσία, δεν θα υπάρχει τίποτε που να κρατήσει όρθιο τον Άνθρωπο στη Γη. Η Ρωσική Ομοσπονδία, με τον Πούτιν ηγέτη, είναι η Ψυχή τού κόσμου ολόκληρου. Στη Ρωσική Άμυνα προσβλέπει η ανθρωπότητα που δεν έχει χάσει τη Λογική της. Όπως και πριν ογδόντα χρόνια εκεί πρώτα έσπασε τα μούτρα του ο Αδόλφος και ο άναρχος Καπιταλισμός.

Το ΝΑΤΟ, ως Δύναμη Κατοχής, πλέον – προ πολλού έχει υπερβεί το Σκοπό ίδρυσής του -κρατά την ευρωπαϊκή Ήπειρο σε εμφύλια κατάσταση. Τη Χώρα μας, που, εξαιτίας απάτριδων  Κυβερνήσεων και διαπλεκόμενων αντεθνικών κομμάτων, έχει πουληθεί σε δυτικο-Ευρωπαίους και Αμερικανούς, το ΝΑΤΟ αντί υπόληψης την έχει απαξιώσει πλήρως!

Ενδεχόμενο πόλεμο, με την οθωμανική Τουρκία, που θα σημάνει απώλεια νέων ζωών και δυστυχία από τις δύο πλευρές, στο ΝΑΤΟ θα τον χρεώσουμε, στην ντόπια οικονομική Ολιγαρχία, σε πολιτικά Πρόσωπα και εθνο-προδοτικές Ομάδες που συγκρούστηκαν όχι για την ενδυνάμωση τής Ελλάδας, αλλά  για την Εξουσία, τη Διαίρεση, το Χρήμα.

Η Ρωσία, σήμερα, έχει τη χαλύβδινη παρουσία ενός Ηγέτη που βαστά στην πλάτη του, σαν τον Άτλαντα τής ελληνικής Μυθολογίας, τη Χώρα σας και τη Γη ολόκληρη. Εν αντιθέσει με τις Μαριονέτες τής Δύσης, που τα «πραιτωριανά»  Συμφέροντα ανεβάζουν, θυμίζοντάς μας την Ιστορία, καθώς, με το φως τής Γνώσης της, βλέπουμε ξεκάθαρα την κατάστασή μας.

Η Νίκη σας, ενάντια στον επιθετικό και ισοπεδωτικό Καπιταλισμό, διότι περί αυτού πρόκειται, είναι Νίκη τού κόσμου ενάντια στην παγκόσμια Τυραννία. Η στάση τής Ρωσίας, μού δίνει, προσωπικά, δύναμη να σταθώ στα πόδια μου, να μη χάσω την Ελπίδα που κουρελιάζεται στην Ελλάδα. Καθώς, επί δεκαετίες, τη διοικούν ανάξιοι και ανθέλληνες.

Για ένα μόνο εσαεί να επαγρυπνείτε, καθώς, όπως γνωρίζετε, είναι η Αχίλλειος φτέρνα κάθε Λαού: τη Ρωσία να συνεχίζουν να κυβερνούν Ηγέτες δοσμένοι στην Αξία τής Πολιτικής ως Πρώτης Αρχής, ανεξάρτητης από Μεγάλα Συμφέροντα. Εκείνα, αντιστρέφοντας την Πολιτειακή Οργάνωση, ώστε να φέρουν ανωμαλία, την έχουν καταστήσει υποχείριό τους!

Οι Αμερικάνοι να πάρουν το ΝΑΤΟ και να πάνε σπίτι τους!  Το ανεξέλεγκτο Κεφάλαιο, που θέλει όλες τις Εξουσίες παρά πόδας και την κυριαρχία στη Γη, είναι ευθύνη όλων των Εθνών να μην τα καταφέρει! Αν υποχωρεί τώρα, θα επανέλθει δριμύτερο, ενοχοποιώντας και αναγκάζοντας τους Λαούς να πληρώσουν το όποιο τίμημα τής …δικής του Απληστίας!

Κρατάτε γερά, μέχρι νά ’ρθει η ώρα να δουν οι Λαοί και ν’ αντιδράσουν στη Νέα Βαρβαρότητα. Που απειλεί τις ζωές μας, τα παιδιά μας, τις Πατρίδες μας! Που στέλνει παντού Στρατούς, Εταιρείες, Πράκτορες να επιβάλλουν τη δική τους Τάξη. Και αναγκάζει τα Έθνη να αμυνθούν, με όσα μέσα διαθέτουν,  στους νεο-βάρβαρους τής Δύσης.

Εσείς λέτε ΟΧΙ! Αισθάνομαι υπερήφανος για σας κι ας μην είμαι Ρώσος – είμαι όμως Άνθρωπος, Ευρωπαίος και Έλληνας – και σας επαινώ, γιατί κρατάτε «Θερμοπύλες», μπρος σε ανίερες  Συμμαχίες τής Δύσης, όταν εμείς, οι απόγονοι γενναίων ανδρών, λέμε ΝΑΙ και έχουμε ανοίξει διάπλατα τις πόρτες σε κάθε επίδοξο καταπατητή τής Χώρας.

Και είναι πολλοί εκείνοι που θέλουν να κομματιάσουν τις σάρκες της. Χειρότεροι όλων:  οι ντόπιοι πωλητές Γης και Ιστορίας, οι Γραικύλοι που τρώνε ψωμί από το Λαό και από …πανεπιστημιακής Έδρας, όπως διαβάσαμε σε άρθρο τ. Υπουργού, του λένε να ζητήσει Συγγνώμη – πόσες προσβολές θ’ ανεχτούμε! – από Όμορους που κατείχαν τη Χώρα αιώνες!

Οι Έλληνες που, στις μέρες μας, δεν ζουν αλλά επιβιώνουν, οι Έλληνες, όμως, που ξέρουν τι θα πει «Ελευθερία ή Θάνατος»  είναι ώρα να θυμηθούν ποιοι είναι, γιατί μόνον έτσι θα σώσουν τη Φυλή και τον Πολιτισμό τους! Αν εξουδετερώσουν έγκαιρα τους Προδότες και τις ομάδες τους, πριν έρθουν τα Μεγάλα Σκοτάδια και τότε μάς χτυπήσουν πισώπλατα!

Θα ήθελα να χαιρετίσω τον Πολίτη τής Ρωσικής Ομοσπονδίας – απλός Πολίτης κι εγώ – και να του πω, αν και ξέρει καλά τι συμβαίνει, να μην αφήσει κανέναν εσωτερικό Εχθρό να υπονομεύσει τον τιτάνιο αγώνα που η Χώρα του κάνει και θυμίζει την εποχή που η Ρωσία, με μοναδικό σθένος και ποτάμια αίματος, έβαζε ταφόπλακα στα όνειρα τού Ναζισμού!

Η Ευρώπη, αν έχει τη Ρωσία στον κόσμο της, όχι μόνον δεν θα φοβάται τίποτε αλλά θα βρει την ενότητά της, τον εαυτό της, την ολοκλήρωσή της – όραμα διαρκές –  και θα γίνει παγκόσμια Δύναμη Ειρήνης και Πολιτισμού. Αν οι στόλοι Ρωσίας, Γαλλίας, Αγγλίας και άλλων Εθνών πλέουν κάτω από τη Σημαία μιας πραγματικά ενωμένης Ευρώπης.

Το Σκότος πολέμους φέρνει και κάνει τον άνθρωπο ζώο. Είμαστε Ζώα κι αυτό δεν θα πάψει να υφίσταται. Το όπλο, το μαχαίρι θα το κρατάμε στα χέρια μας είτε θέλουμε είτε όχι. Εκείνο που είναι αμφιλεγόμενο έχει να κάνει με το αν θέλουμε να περιορίσουμε τη ζωώδη πλευρά μας και να βγάλουμε από τη διττή Φύση μας τον άνθρωπο με ό,τι  πιο φωτεινό και ελπιδοφόρο έχει. Να κάνουμε τη Ζωή ανθρώπινη και καλύτερη!

Ο Θεός και οι ευχές μας μαζί σας!

 

             Θεσπρωτία,    07  – 10 – 2022                                               Με τιμή

                                                                                                          Ηλίας Ελλάνικος

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *