Προς Βολεμένους και άλαλους τής γης αυτής, επιστολή

Share Button

του Ηλία Ελλάνικου

Έχετε απόλυτο δικαίωμα στη σιωπή, ασχέτως κοινωνικής ηθικής και επαγγελματικής ακεραιότητας. Μην κάνετε, όμως, πως είστε με τη μεριά των Πολλών – αυτό αποτελεί παραπλάνηση, όμοια τής πολιτικής – αφού, φανερά, είστε αγκαλιά με τους Θύτες!

Ακολουθείτε τη βδελυρή στρατηγική που το παρόν Σύστημα, κατ’ επιταγήν και ξένων «Προστατών», επιβάλλει στον τόπο: Τυραννία και πολιτικές εξόντωσης τού Έθνους! Η εύγλωττη σιωπή σας, να είστε βέβαιοι, ακούγεται ως τα βάθη τού Σύμπαντος!

Σαν έρθει, λοιπόν, η Ώρα των… Θυμάτων, μην ταλαντεύεστε, πηγαίνοντας και τότε κατά πού φυσά ο Άνεμος. Όσοι σκοτώνουν το δικό τους Λαό και πνίγουν τη Φωνή του, αναδεικνύοντας κυρίαρχες, στην κοινωνική πραγματικότητα, την Υποκρισία και την Ευτέλεια και, συνάμα, δηλητηριάζοντας, ανενδοίαστα, την Ψυχή του, θα δώσουν λόγο.

Μείνετε ήσυχοι! Έχετε πλάτες και δεν κινδυνεύετε από κανένα! Το Σύστημα είναι μαζί σας και αν χρειαστεί θα καθίσει τον οποιονδήποτε Πολίτη στο Εδώλιο. Τώρα, στην …άκρη! Ή στην …άβυσσο! Ξέρει να γίνεται φονικό – ιδίως των Ούννων, έπεται το αμερικάνικο – με τους μειοψηφούντες  Έλληνες που θέλουν να ξανάβρουν την  Πατρίδα και τον εαυτό τους.

Καθημερινά, η Ψυχολογία τού Λαού, όχι μόνον η οικονομία – ατομική, οικογενειακή, εθνική- διολισθαίνει σε σκότος βαθύ και θυμίζει παλιότερες Κατοχές! Πριν καλά-καλά λευτερωθούμε, ο γερμανικός δεσποτισμός, συγγενής με τον οθωμανισμό, βάζει, και πάλι, με τις πολιτικές του, ταφόπλακα στο Έθνος! Αλλά κι εσείς, με την αφωνία και ως συνεργοί στο Έγκλημα, ετοιμάζετε αγχόνες, στο ασφυκτικό Περιβάλλον που χτίζεται, για Συνέλληνες!

Θα φάμε ο ένας τον άλλο, όπως πάει η δουλειά! Μη έχοντας πού να στραφούμε και μην ξέροντας με ποιους Κακοποιούς έχουμε να κάνουμε – οι Μεγάλοι κρύβονται! – θα βγάλουμε ο ένας τα μάτια τού άλλου! Ο εθνικός πολυ-διχασμός, απόρροια τής χρόνιας Πολιτικής Ασθένειας και μεθοδευμένος από αντεθνικά Κέντρα, εντός κι εκτός Τειχών,  …παρών!

Από τη μια, το διφυές Τέρας – η Ιδιωτική Οικονομία με τη δουλική Πολιτική – που γίνεται διαπλανητικό κι από την άλλη, οι Λαοί που, χάνοντας την Ελευθερία, υποδουλώνονται σ’ αυτό! Τα Έθνη, και ό,τι πνευματικό διαθέτουν, γίνονται Πεδία προς εξαφάνιση! Ενώ σε υποανάπτυκτες κοινωνίες σαν τη δική μας και σε θέσεις κλειδιά οι Τύραννοι προωθούν, κυρίως, δουλοπρεπείς, αγραμμάτους και μικρόνοες!

Όλα …θέμα επιλογών. Ή πας με το Θηρίο και είσαι στην ασφάλεια – πλην, όμως, Κιοτής, τουρκιστί – ή μένεις στην απέξω και βγάζεις φωνή βοώντος… ! Έτσι κατάντησε η Πατρίδα στα χέρια «Επενδυτών» τής Γης! Και η Θεσπρωτία στα χέρια μιαρών πολιτικών τής Αθήνας και προσκυνημένων πολιτών. Που …επιδοτούνται από αυτούς, με λεφτά τού Λαού!

Τύπος, Δικαιοσύνη, Εκκλησία εζήλωσαν την δόξα των εκδιδόντων την Πατρίδα και ερωτοτροπούν μαζί τους! Πόσοι από τους διαμένοντες σε Πύργους, Μητροπόλεις και Μέγαρα, έμειναν αδέκαστοι και ακέραιοι; Οι έντιμοι …ουρλιάζουν σε Ιερά και Θεσμούς, αλλά με τόσο Κακό που τριγυρίζει και εισβάλλει στις Συνειδήσεις, δεν ακούγονται καν!

Η Υπονόμευση και Εκμετάλλευση τής Πατρίδας – κυρίαρχες κι αυτές θεότητες στα πολιτικά δρώμενα – γίνονται σπορ και για λαϊκά υποστρώματα, που αναρριχώνται, όπως ο Κισσός, στα αναστυλώματα τού πολιτικο-οικονομικού Κατεστημένου. Εκεί να φτιάχνουν Φωλιές και να καλοπερνούν πλήθος αχρείοι κι αποτυχημένοι, μαζί με τους γόνους τους!

 

Στο μεταξύ, ενώ ο Άνθρωπος βουλιάζει στην αυτοκρατορική νύχτα, Τεχνοκράτες Στρατηγοί Δύσης κι Ανατολής κάνουν άλματα στο μέλλον! Άλλοι εξοπλίζουν Στρατεύματα,  άλλοι εκσυγχρονίζουν ή φτιάχνουν νέα βιολογικά Εργαστήρια για …νέες νόσους, άλλοι με άφθονα Κεφάλαια, που κλέβουν από δεινοπαθούντες πληθυσμούς , μοιράζουν Γη και Θάλασσες! Δεν αφήνουν καμιά Χώρα στον Πλανήτη, καμιά περιοχή στην Ελλάδα, ανέγγιχτη!

Αρχιερώνυμοι, Μητσοτάκηδες, Τσιπραλήδες, Κουτσούμπες – όλοι οι Μαυρογιαλούροι τής εποχής! –  λένε «Ναι» στο νέο Μουσολίνη! Μαζί μ’ αυτούς που καταδικάζουν την Ελλάδα σε αργό θάνατο, πλήθος πολίτες  ακολουθούν τους δωσίλογους τού Έθνους! Που  αναγκάζουν τα παιδιά μας να σκορπίσουν, σαν εξόριστοι, στη Γη, για να αντικατασταθούν, από παράνομους και άγνωστης πάστας μετανάστες, στο όνομα, δήθεν, τού …Διεθνισμού!

Ποτέ άλλοτε η Ελλάδα δεν είχε τόση Προδοσία μαζεμένη στα Κόμματα Εξουσίας. Ποτέ άλλοτε δεν συναγωνίζονταν οι Αρχηγοί σε …Υποτέλεια προς τους «Κηδεμόνες» τής Δύσης και σε θέματα πώλησης τής Χώρας! Ποτέ άλλοτε η «Αριστερά» και η «Δεξιά» δεν έδειξαν, ξεκάθαρα, με τις πολιτικές τους σε όλα τα σοβαρά θέματα, ότι είναι …ένα και το αυτό!

Οδηγώντας οι Πατριδοκάπηλοι στο θάνατο και τη Δημοκρατία! Που για να ξανάρθει, θα χυθούν ποτάμια αίματος, όπως λέει και η Ιστορία, που, ομού με τις αδελφές Επιστήμες, ζει, σήμερα, εν τη ερήμω, εν τόπω σκιερώ και χλοερώ, …ποιος τις αφουγκράζεται, πλέον, όταν οι Σειρήνες τής οικονομικής και εθνο-ισοπεδωτικής Παγκοσμιοποίησης ηχούν παντού!

Βασικό ζητούμενο στην Ελλάδα: να καταρρεύσει το εγωπαθές και …υπεράνω Πατρίδας Κομματικό Σύστημα, που ορίζει την Πολιτική και κάνει Κατοχή στους Θεσμούς! Φαίνεται πως δεν μεγάλωσε, δεν άλλαξε, δεν ωρίμασε διόλου. Είναι το ίδιο, όπως εκατό χρόνια πριν. Καίτοι γηρασμένο, συνεχίζει να κρατά την Αξιοκρατία – πηγή Δημοκρατίας και ανάτασης τού Έθνους – αιχμάλωτη, παρασύροντας και τους Πολίτες στα μικρόψυχα σκοτάδια του.

  Που αναγκάζονται, δικαιολογημένα,  να ακολουθούν την πολιτική που έχουν παγιώσει τα Κόμματα και ορίζει να περνάς από Γραφεία, ανεξαρτήτως προσόντων, για να πετύχεις το ποθούμενο. Μια γραμμή που κατεβαίνει από την κορυφή τού Συστήματος – και Αλλότριου – καθώς εκεί, στη Βαθιά Δύση, οι Αρχηγοί παίρνουν το «Χρίσμα» διαιώνισης τού είδους τους.

   Ελπίζουμε να μη βγει πρώτα η Ψυχή τής Χώρας και μετά το χούι των Κομμάτων. Γιατί όλα προς τα εκεί τείνουν. Μέρα με τη μέρα, γινόμαστε όλο και πιο ευάλωτοι, δίχως να μας σώζουν οι ιδιωτικοποιήσεις τής Εθνικής Περιουσίας από την Κατάρρευση. Που έρχεται ούτως ή άλλως – εδώ εστιάζεται ο μέγας Φόβος – με το δρόμο που παίρνουμε Λαός και Ελίτ. Με τη διαφορά ότι η Ελίτ γνωρίζει το φινάλε τής Τραγωδίας, ο Λαός όχι.

Οι Αρχηγοί των Κομμάτων, στην αγοροπωλησία τού Έθνους, ως …Ιδιοκτήτες, έχουν δώσει το «παιχνίδι», ό,τι κι αν κάνουν οι παίχτες των ομάδων, δηλαδή ο Λαός. Που κάθιδρος τρέχει… πάνω κάτω στον …Αγώνα! Δίνοντας ένα «αξιοπρεπές», έντιμο παρόν. Φορώντας κάθε είδους κομματικές φανέλες. Δίχως, όμως, να γνωρίζουν ότι η έκβαση τού εκλογικού «Αγώνα», όποιος κι αν είναι ο νικητής, θα είναι το ίδιο επώδυνη για την Ελλάδα.

Εδώ, πλέον, δεν λειτουργεί το λαϊκό ένστικτο – δεν το αφήνουν, δηλαδή! – γι’ αυτό ας μην θλιβόμαστε οι Πολίτες για το όποιο αποτέλεσμα τής Κάλπης. Αυτό έχει να κάνει με το ποια Κομπανία θα πρωτοστατήσει στην πώληση τής Πατρίδας, κι ακόμη, με τη διαιώνιση των Κομμάτων Παρακμής, με τη μίζα, πάντα παρούσα, στην, εν εξελίξει, Προδοσία!

Γιατί οι Έλληνες ψηφοφόροι, που μάλλον είναι μπερδεμένοι, αφού όλοι τούς αφήνουν στο σκοτάδι,  δεν έχουν αντιληφθεί ακόμη ότι το διακύβευμα, στις όποιες Εκλογές, πλέον, δεν είναι να σωθούν οι ηγεμονίσκοι των κομμάτων και τα ξεπερασμένα, από τη σκληρή πραγματικότητα τής Νέας Τάξης Κόμματα, ούτε οι ίδιοι να «αυτοπραγματωθούν» ή να …σωθούν, μέσω των κομμάτων, αλλά να σωθεί, πρώτα και πάνω απ’ όλα  η Πατρίδα.

Μέσω αυτής, μόνον, θα σωθούμε, όσο κι αν ο από κοινού αγώνας σ’ αυτόν το δρόμο θα είναι οδυνηρός, ματωμένος  – αν, βέβαια, υπάρξει ηγέτης κατάλληλος – και όχι μέσω των κομματικών λεωφόρων που σώζουν τους Λίγους, τους αγκιστρωμένους στα δικά τους συμφέροντα. Και που, δίχως ενδοιασμούς, οδηγούν στο χάος μια Πατρίδα που εκ φύσεως είναι καθορισμένο να σώζει τον Πολιτισμό, όχι το Φασισμό στον Πλανήτη.

Η πρόκληση για τη Χώρα και το μέλλον της είναι μπροστά μας. Η αλήθεια πολύ σκληρή, αν την ακολουθήσουμε, όσοι είμαστε ταγμένοι σε «χρώματα». Ή βάζουμε την Ελλάδα, υπεράνω εαυτού και κομμάτων και υπηρετούμε την Ενότητα, ή μια μέρα θα δούμε την Πατρίδα, γυμνή από κάθε δύναμη, κι εμάς μαζί, να σερνόμαστε πίσω από τη διεθνή Ελίτ, που θα έχει ήδη κατασκηνώσει σε μια από τις ομορφότερες χώρες τής Υφηλίου.

   Αφού τα ελληνικά μεγαλο-Συμφέροντα ήδη διώχνουν τους Έλληνες από την Πατρίδα τους και τους εσωτερικούς μετανάστες από την Πρωτεύουσα στην… Επαρχία. Ενώ εκείνοι που έφεραν την κρίση …τσακίζουν τους χρεωκοπημένους Έλληνες σε πλειστηριασμούς ή με την πλημμυρίδα Ασιατών και Αφρικανών και την ραγδαία επιδείνωση τού επιπέδου ζωής, ήδη αναγκάζουν νοικοκυραίους Αθηναίους  να πουλήσουν τα σπίτια, ιδίως στο Κέντρο!

Να τα πάρουν τυχοδιώκτες πολιτικής και πλούτου, που ζήλεψαν όσους απέκτησαν πενήντα και εβδομήντα κατοικίες, και θέλουν κι αυτοί κομμάτι τής αθηναϊκής πίτας, αφού διώξουν τους αφρο-ασιάτες μετανάστες – θα τους κατανείμουν, εν ευθέτω χρόνω, στην ελληνική Επικράτεια – ενώ, τώρα, …λόγω ανθρωπισμού, τους στηρίζουν και …φοβερίζουν τους Έλληνες, προσβάλλοντας και τα αισθήματα για τον ξένιο Δία! Το Κακό είναι μεγάλο!

   Είναι ανάγκη αδήριτη σε νέα θεμέλια να στηθεί μια Πολιτεία βασισμένη σε ευρεία Συνταγματική Αναθεώρηση, νέους Νόμους και άγρυπνα-αυστηρά πολιτικά Σώματα για προστασία από την πολιτικο-οικονομική Διαφθορά. Μια Πολιτεία εσαεί κυβερνωμένη με γνώμονα το συμφέρον των Πολιτών. Ειδάλλως, με Βενιζέλους, Αηδώνηδες και με ρατσιστές, έναντι Ελλήνων και Έθνους, Φίρληδες, θα καταρρεύσουμε εμείς!

Ζούμε σε Χώρα που καθαιμάσσεται για να μείνει ζωντανό το Σουλτανάτο τής Αθήνας και όσοι εκ των Γραικύλων το ακολουθούν κατά πόδας! Μπας κι αρπάξουν κάτι από την πίτα Αρχόντων και Ταμείων – όσοι μπορέσουν, τι ο  Διάολος πια δεν …έχει για όλα τα παιδιά του! – και συνεχίσουν, ως Όνοι ψωραλέοι, να τριγυρνούν σε κομματικά ή άλλα Σαλόνια!

Πού είσαι ρε Μακρυγιάννη να τους ξεμπροστιάσεις όλους; Που είσαι ρε Ανδρούτσο να τους πεις ότι εσύ και οι σύντροφοί σου δεν πολεμήσατε γι’ αυτούς τους Λεχρίτες; Πού είσαι μωρέ Μπουμπουλίνα στα μούτρα τους να γράψεις πως εσύ έδωσες την ψυχή και την περιουσία στον Αγώνα, δεν μάζευες λεφτά από τη δυστυχία των άλλων!

«Ουαί υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι…»! Ότι πληθύνατε σ’ αυτόν τον κόσμο ωσάν τα φίδια και τις ακρίδες! Το αιώνιο Ελληνικό Πνεύμα δεν θα το σταυρώσετε αυτή τη φορά μα θα βρει τη δύναμη να σηκωθεί όρθιο! Να ξεχωρίσει την Ήρα από το Στάρι! Τους εθνοπροδότες και χαραμοφάηδες  από τους Πατριώτες! Την τύρφη από το χρυσάφι!

Εν ονόματι τής  Αλήθειας, της αμίαντης Δικαιοσύνης και της Ελλάδας που αντιστέκεται!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *