Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος µίσθωσης λεωφορείου στο Επιµελητήριο Θεσπρωτίας για την υλοποίηση επιχειρηµατικής αποστολής στα Σκόπια

Share Button

EPEMELITIRIOΤο Επιµελητήριο Θεσπρωτίας προτίθεται να διοργανώσει επιχειρηµατική αποστολή στα Σκόπια της ΠΓ∆Μ την περίοδο 03-05.03.2015. Εκτιµώµενη ηµεροµηνία αναχώρησης της αποστολής στις 03.03.2015 από Ηγουµενίτσα και ώρα 07:00π.µ., µετάβαση στο Σκόπια και στις 05.03.2015 επιστροφή στην Ηγουµενίτσα. Η αποστολή θα καταλύσει και θα υλοποιήσει την συνάντηση στο ξενοδοχείο ALEKSANDAR PALACE (Address: Bul. Oktomvriska Revolucija br.15, 1000 Skopje)

Η αποστολή θα µεταβεί οδικώς µε τη χρήση µισθωµένου λεωφορείου µε τις ακόλουθες προδιαγραφές:
1. Μετακίνηση οδικώς µε τη χρήση µισθωµένου λεωφορείου 50 θέσεων (τουλάχιστον τελευταίας 10ετίας, λόγω των άσχηµων καιρικών συνθηκών της χειµερινής περιόδου), κατάλληλα εξοπλισµένο για ταξίδι µε άσχηµες καιρικές συνθήκες (να υπάρξει σχετική υπόδειξη στην τεχνική προσφορά), που θα συνοδεύετε από δύο οδηγούς (σύµφωνα µε την κείµενη νοµοθεσία). Οι όποιες δαπάνες διαµονής – διατροφής κλπ οδηγών, ή πρόστιµα που τυχόν επιβληθούν στον ανάδοχο κατά την υλοποίηση της αποστολής, βαρύνουν αποκλειστικά αυτόν.
2. Συµβόλαια Επαγγελµατικής Ευθύνης και όποιες άλλες δαπάνες προβλέπονται από την σχετική νοµοθεσία, θα περιλαµβάνονται στην προσφορά.
3. Αν για οποιοδήποτε λόγο, υπάρξει τροποποίηση του χώρου υλοποίησης του Β2Β και της διαµονής της αποστολής, εντός της πόλης των Σκοπίων, η µετακίνηση των µελών από τον χώρο διαµονής στο χώρο της εκδήλωσης και αντίστροφα, θα περιλαµβάνεται στην προσφορά. Καλούνται οι επιχειρήσεις µέλη του Επιµελητηρίου Θεσπρωτίας, που ασχολούνται µε το αντικείµενο ενοικίασης λεωφορείων, να υποβάλλουν προσφορά για την ενοικίαση ενός λεωφορείου για τις ανωτέρω ηµεροµηνίες.
Η προσφορά σας θα πρέπει να υποβληθεί στα γραφεία του Επιµελητηρίου έως την Τετάρτη 18.02.2015 και ώρα 11:00 π.µ. (το αργότερο) σε σφραγισµένο φάκελο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *