Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στον 5ο Ετήσιο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μεταφορών του Ελληνικού Επιμελητηριακού Επιχειρηματικού Συνδέσμου Μεταφορών ( Ε.Ε.ΣΥ.Μ.) «Δημήτριος Τσαμπούλας»

Share Button

Ο  Ε.Ε.ΣΥ.Μ, προσκαλεί φοιτητές και νέους αποφοίτους Ελληνικών Πανεπιστημίων που διαθέτουν Σχολές, Τμήματα, Τομείς ή Κατεύθυνση Σπουδών στις Μεταφορές, Ναυτιλία, Οικονομία και Διοίκηση να συμμετάσχουν στον 5ο ετήσιο  Πανελλήνιο Διαγωνισμό για το  Βραβείο Μεταφορών Ε.Ε.ΣΥ.Μ. «Δημήτριος Τσαμπούλας» με θέμα:

“Αστικές Εμπορευματικές Μεταφορές  – City Logistics, Ελληνική

πραγματικότητα – προτάσεις υλοποίησης”.

Ο Διαγωνισμός για το Βραβείο Μεταφορών Ε.Ε.ΣΥ.Μ. «Δημήτριος Τσαμπούλας» διεξάγεται από το 2016 προς τιμή του εκλιπόντα Καθηγητή του Ε.Μ.Π. και στενού συνεργάτη του Ε.Ε.ΣΥ.Μ και των Ελληνικών Επιμελητηρίων Δημητρίου Τσαμπούλα για το πολυετές έργο και την προσφορά του στις ελληνικές μεταφορές, σε πανελλήνια κλίμακα μεταξύ φοιτητών/τριών και νέων αποφοίτων των προαναφερόμενων ελληνικών Πανεπιστημίων.

Ως καταληκτική ημερομηνία της υποβολής υποψηφιότητας ορίζεται η 01-03-2021. Ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας, δίνει φέτος το τρίτο βραβείο και καλεί νέες και νέους από την περιοχή μας, να δώσουν το παρόν, συμμετέχοντας και αυτοί στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό.

Οι προτάσεις θα αξιοποιηθούν και η τελική εργασία θα δημοσιευτεί με αναφορά στο όνομα/ονόματα των συμμετεχόντων στην εργασία.

Περισσότερα για το Διαγωνισμό και την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην ιστοσελίδα του Ε.Ε.ΣΥ.Μ:   www.eesym.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *