Πρόσκληση για φοίτηση στο Μουσικό Σχολείο του Δήμου Ηγουμενίτσας

Share Button

Με αφορμή την επικείμενη ίδρυση και λειτουργία Μουσικού Σχολείου (Γυμνάσιου) στον Δήμο Ηγουμενίτσας για το σχολικό έτος 2021-2022, καλούμε τους γονείς των μαθητών/τριών που φοιτούν στην Ε΄ και ΣΤ΄ τάξη των Δημοτικών Σχολείων των Δήμων Ηγουμενίτσας, Σουλίου, Φιλιατών και Πάργας να εκδηλώσουν την πρόθεσή για εγγραφή του παιδιού/ών τους στο εν λόγω Σχολείο, το οποίο θα στεγαστεί στις υπάρχουσες κτηριακές υποδομές του πρώην Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Μαζαρακιάς.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι γονείς, να αποστείλουν το συντομότερο, τα στοιχεία των μαθητών (Ονοματεπώνυμο, Πατρώνυμο, τάξη και σχολείο που φοιτούν, Τηλέφωνο Επικοινωνίας, e-mail), στο email ([email protected], [email protected] ) της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηγουμενίτσας και για περαιτέρω πληροφορίες να απευθύνονται στο τηλέφωνο 26653 61254, 2665023777.

ℹ Μεταφορά μαθητών προς/από το Μουσικό Σχολείο;
Δωρεάν μεταφορά από και προς την περιοχή κατοικίας με ειδικά μισθωμένα λεωφορεία ή ταξί με ευθύνη της αρμόδιας υπηρεσίας της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας.
Το Μουσικό Σχολείο Ηγ/τσας θα λειτουργήσει υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων και της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας.

ℹ Περισσότερες πληροφορίες αλλά και δηλώσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο Τμήμα Παιδείας του Δήμου Ηγουμενίτσας και στο Τμήμα Ε΄ Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Δ.Δ.Ε. Θεσπρωτίας. Τηλ. επικοινωνίας με την Δ.Δ.Ε. Θεσπρωτίας 2665023777. E-mail: [email protected]

https://igoumenitsa.gr/el/home/gia-ton-dimoti/enhmerwsh/news/1625-dt-prkdimsxols26042021

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *