Πρόσκληση σε τακτική Συνεδρίαση του ΝΠΔΔ ΑΡΩΓΗ του Δήμου Σουλίου

Share Button

dimos_souliouΣας παρακαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημαρχιακό Μέγαρο – οδός Κ. Καραμανλή 179 – Παραμυθιά), την 24η Ιουλίου 2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 08:30 π. μ., με θέματα ημερήσιας Διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο : «Έγκριση έκδοσης εγγυητικής επιστολής συμμετοχής στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υλοποίηση πράξεων στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».

Θέμα 2Ο : « Έγκριση υποβολής δομών στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υλοποίηση πράξεων στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».

ΘΕΜΑ 3ο : «Έγκριση υποβολής αίτησης –προσφοράς στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υλοποίηση πράξεων στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» και εξουσιοδότηση της Προέδρου».

ΘΕΜΑ 4Ο : «Έγκριση δαπάνης εργασιών για την αδειοδότηση νέων δομών Κδαπ και Κδαπ-ΜΕΑ, καθορισμός τρόπου εκτέλεσης και διάθεση της σχετικής πίστωσης».

Η Πρόεδρος
Μπέση Μαρίνα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *