Ψάχνει κτηνίατρο για να φροντίσει τα αδέσποτα ο Δήμος Ηγουμενίτσας

Share Button

DIMARXEIO IGOUMENITSAS

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις τείνει να πάρει το θέμα με τα αδέσποτα στον Δήμο Ηγουμενίτσας καθώς οι επιθέσεις σε ανυποψιάστους συμπολίτες μας βρίσκονται στην ημερίσια διάταξη. Τα κρούσματα επιθέσεων αυξάνονται και πληθύνονται σε διάφορα σημεία της πόλης και από καθαρή τύχη μέχρι σήμερα δεν έχουμε θρηνήσει θύματα.

Αντιλαμβανόμενοι την σοβαρότητα της κατάστασης, ο Δήμος κάνει το πρώτο βήμα και προκηρύσσει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή για την παροχή των απαραίτητων κτηνιατρικών εργασιών για την αντιμετώπιση του θέματος των αδέσποτων.

Η διαδικασία που ακολουθηθεί για την επιλογή του αναδόχου είναι μεαπευθείας ανάθεση σύμφωνα με τις διατάξεις των παρ.9 και 10 του άρθρου209 του Ν.3463/2006 (ΦΕΚ 114 Α’).
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν:
α) Ιατρείο ή κλινική πλήρως εξοπλισμένα με τις κατάλληλεςεγκαταστάσεις για παροχή ιατρικών υπηρεσιών και τη φιλοξενία αποθεραπείας των ζώων. Είναι δε υποχρεωμένοι με την επίδοση της προσφοράς να προσκομίσουν την άδεια παροχής ιατρικών υπηρεσιώνγια ζώα καθώς και την άδεια φιλοξενίας για αποθεραπεία των ζώων.
β) Όχημα / τα για την μεταφορά των ζώων (προσκόμιση σχετικής άδειας με την προσφορά).
Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους, όπως υποβάλλουν σφραγισμένη προσφορά σύμφωνα με ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ που επισυνάπτεται της παρούσας, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Δήμου Ηγουμενίτσας (Δ/νση: Σουλίου 3, Ηγουμενίτσα 46100, 2ος Όροφος, Τμήμα Προμηθειών), έως την 10η Μαρτίου 2015, ημέρα Τρίτη.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *