ΠΣΑΠ: “Να αρχίσει άμεσα η Football League” (+video)

Share Button

Οι ποδοσφαιριστές της Football League, μέσω video που ανέβασε ο ΠΣΑΠ, ζητούν να δοθεί άμεσα λύση προκειμένου να αρχίσει το πρωτάθλημα.

Μέσω video που ανέβασε ο ΠΣΑΠ, οι ποδοσφαιριστές της Football League στέλνουν μήνυμα στην Πολιτεία και ζητούν να δοθεί άμεσα λύση προκειμένου να αρχίσει το πρωτάθλημα, τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο.

“Ο αθλητισμός είναι εκείνος που μάχεται ενάντια στις διακρίσεις και την αδικία. Δυστυχώς όμως στη χώρα μας συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εδώ και 10 μήνες βιώνουμε τη διάκριση και τον ρατσισμό. Νιώθουμε την αδικία να τρυπάει το κορμί μας. Πόσο ακόμα θα μας αντιμετωπίζετε σαν παιδιά κατώτερου Θεού; Πόσο ακόμα θα μας αντιμετωπίζετε σαν να είμαστε αόρατοι; Είμαστε κι εμείς επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Η κατηγορία μας είναι η μοναδική ανενεργή όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλη την Ευρώπη. Παρότι τηρείται το ίδιο υγειονομικό πρωτόκολλο με όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες, το οποίο εσείς αποδεχθήκατε. Κι έχει αποδειχθεί με αριθμούς το πόσο αποτελεσματικό είναι. Απαιτούμε ίση αντιμετώπιση. Έχουμε κι εμείς όνειρα και φιλοδοξίες. Πρέπει να καταλάβετε πως παιχνίδι είναι το ποδόσφαιρο και όχι οι ζωές μας. Σταματήστε να παίζετε με αυτές. Δώστε λύση στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο της Football League τώρα”, αναφέρει το μήνυμα των παικτών.

Δείτε το video:

To video του ΠΣΑΠ για τη Football League

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες ημέρες, ο ΠΣΑΠ ζήτησε από τη διοργανώτρια αρχή της Football League να προσφύγουν από κοινού στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ώστε να ακυρωθεί η ΚΥΑ και να χορηγηθεί προσωρινή διαταγή για την άμεση έναρξη του πρωταθλήματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *