Πυρ και μανία η Super League 2 με Αυγενάκη!

Share Button

Μόλις 70.000 ευρώ θα πάρει κάθε ομάδα από το στοίχημα και η Super League 2 είναι στα «κάγκελα».

Η κατανομή των χρημάτων από την φορολόγηση του στοιχήματος, όπως αυτή προέκυψε στο ραντεβού με τον Λευτέρη Αυγενάκη, αδικεί κατάφορα την Super League 2, η οποία δικαίως «βράζει».

Ενώ οι ομάδες περίμεναν ένα ποσό που θα ξεπερνούσε τις 200.000 ευρώ και θα έπαιρναν βαθιά ανάσα που θα τις βοηθούσε για τη συνέχεια της σεζόν, θα λάβουν μόλις από 70.000 ευρώ.

Η SL2 με λίγα λόγια θα πάρει τα λιγότερα χρήματα από τις υπόλοιπες επαγγελματικές λίγκες και επί της ουσίας ο υφυπουργός Αθλητισμού ωθεί το πρωτάθλημα που ο ίδιος «δημιούργησε» στην ανυποληψία και στα «βράχια».

Από τα 5,1 εκατ. ευρώ ο Αυγενάκης με γερό «ψαλίδι» πήγε στα 1,7 εκατ. ευρώ την επιχορήγηση της SL2, κάνοντας έτσι το χατίρι της Super League 1. Πρόκειται για μια πρωτοφανής κυβίστηση η αλλαγή της ΚΥΑ για το στοίχημα και ήδη έχει προκαλέσει αναταράξεις στην κατηγορία.

Οι ΠΑΕ κυριολεκτικά είναι στα… κάγκελα και «βράζουν» με τις πρακτικές του Αυγενάκη ο οποίος πάει να καταστρέψει ένα πρωτάθλημα που αποτελεί δική του έμπνευση. Επικρατεί απόγνωση και οργή στις ομάδες, στοιχεία που θα κορυφωθούν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πέμπτης (2/2).

Εκεί αναμένονται έντονες αντιδράσεις. Δεν αποκλείεται να τεθεί ακόμα και θέμα διακοπής του πρωταθλήματος, καθώς υπάρχουν και τέτοιες «φωνές». Η ουσία πάντως είναι πως η Super League 2, με ευθύνη Αυγενάκη, κατρακυλά και αποτελεί τον φτωχό συγγενή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *