“10α Γιτάνεια”: Μια εκδήλωση-θεσμός για την πόλη της Ηγουμενίτσας

Share Button

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα 10α ΓΙΤΑΝΕΙΑ μια εκδήλωση θεσμός για την πόλη της Ηγουμενίτσας με την συμμετοχή 320 αθλητών και αθλητριών στις Κατηγορίες Κ 16 , Κ,18 και ΑΝΔΡΩΝ -ΓΥΝΑΙΚΩΝ και με την εκπροσώπηση 30 συλλόγων από πολλά μέρη της Ελλάδας που ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους στους αγώνες.
Μια εκδήλωση του ΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΣΤΙΒΟΣ σε συνδιοργάνωση με την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ , ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ και το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ και την υποστήριξη του ΠΑΚΠΠΟ .
Πολύ καλές επιδόσεις από πολλούς αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στους αγώνες από πολλά σωματεία από πολλά μέρη της Ελλάδας και τα οποία ευχαριστούμε για την συμμετοχή τους .
Ευχαριστούμε τους εθελοντές της διοργάνωσης για την πολύτιμη συνεισφορά και βοήθεια , το Σ.Κ.Κ.Α Ηπείρου ( Κριτές ) και τους θεατές που παρακολούθησαν την διοργάνωση και χειροκρότησαν τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών .
Ένα μεγάλο Ευχαριστώ ως ΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΣΤΙΒΟΣ στον ΑΝΘΡΩΠΟ που βρίσκεται πίσω από κάθε διοργάνωση στον Τεχνικό Ανάπτυξης και Τεχνικό Σύμβουλο Βασίλη Πλάτωνα.
Ραντεβού το 2024 στα 11α ΓΙΤΑΝΕΙΑ ,μια εκδήλωση που ξεκίνησε το 2012 και έχoυν γίνει θεσμός για την πόλη και την ευρύτερη περιοχή.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *