“Αγνώριστες” οι… νέες στάσεις του Δήμου Ηγουμενίτσας ένα μήνα μετά την τοποθέτησή τους

Share Button

Είναι δημόσιες, άρα εκτεθειμένες στη μανία και τη βαρβαρότητα του καθενός. Μπορείς να τις λερώσεις, να τις καταστρέψεις, να τις κακομεταχειριστεί. Έχουν ακούσει άπειρες ιστορίες, για αργοπορίες, χαμένους έρωτες, λεφτά, δουλειές, μαθήματα. Έχουν φάει βροχές, κρύα, καύσωνες, όπως κι εσύ. Τι κι αν είναι άψυχες; Στο κάτω – κάτω, είσαι σίγουρος για αυτό; Τόσες φωνές, τόσοι ήχοι, τόσος χρόνος δε μπορεί, κάπου θα έχει αποτυπωθεί κάτι ακόμη και στο πλαστικό.

Στάσεις λεωφορείου στο Δήμο Ηγουμενίτσας. Πριν από ένα λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε μέσω του προγράμματος “Φιλόδημος ΙΙ” το έργο κατασκευής, μεταφοράς και τοποθέτησης των στεγάστρων των στάσεων αστικών λεωφορείων, σε κομβικά σημεία του Δήμου, με σύγχρονες και ασφαλείς υποδομές, που αναβαθμίζουν τις συνθήκες αναμονής του επιβατικού κοινού.

Ένα μήνα μετά, είναι βανδαλισμένες, γεμάτες απίθανες αφίσες.

Είναι θέμα κουλτούρας; Είναι έλλειψη συνείδησης; Είναι εκδικητική μανία; Τι επιτέλους είναι;

 

1 comment on “Αγνώριστες” οι… νέες στάσεις του Δήμου Ηγουμενίτσας ένα μήνα μετά την τοποθέτησή τους

  1. Θα ήθελα να δω και κάποιο ρεπορτάζ σας για την (ανύπαρκτη) αστική συγκοινωνία στην πόλη μας που αναγκάζει τους πολίτες να κυκλοφορούν με ΙΧ και δημιουργείται κυκλοφοριακό Κομφούκιο, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες. Για τον (ανύπαρκτο) περιφερειακό και για το εκτρωματικο ΣΒΑΚ που σχεδιάζεται για την πόλη και ελάχιστα γνωρίζουμε, ενώ θα καθορίσει το μέλλον της πόλης και της ζωής των πολιτών. Καλή Ανάσταση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *