“Πρωτέας 2015” στην Ηγουμενίτσα

Share Button

proteas2015 3Πραγματοποιήθηκαν σήμερα από τον σύλλογο μας ΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ οι αγώνες ΠΡΩΤΕΑΣ 2015 σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ και το Δήμο Ηγουμενίτσας. Στους αγώνες συμμετείχαν 500 αθλητές από συλλόγους της Ηπείρου και της Κέρκυρας (ΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ, ΑΓΣΙ, ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΣ Γ.Σ, ΕΚΑ ΔΩΔΩΝΗ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ, ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΑΟ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ, ΑΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, ΣΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ, ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, ΣΚΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ) και με κατατάμεστες τις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου Ηγουμενίτσας.
Στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές -τριες ηλικίας από 5 ετών έως 15 ετών και σημειώθηκαν αξιόλογες επιδόσεις.
Στους αγώνες παρευρέθηκαν οι βουλευτές του νομού Θεσπρωτίας κ Κάτσης και κ Γιόγιακας καθώς και ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ κ Μάμαλης.
Το διοικητικό συμβούλιο του ΓΣ ΠΡΩΤΕΑ θέλει να ευχαριστήσει όλους τους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στους αγώνες τους προπονητές και συνοδούς των συλλόγων , τους θεατές και τους χορηγούς των αγώνων που ήταν ΣΚΑΛΩΜΑ Α.Ε Υδατοκαλλιέργειες και ΠΗΓΕΣ ΚΩΣΤΗΛΑΤΑ Φυσικό μεταλλικό νερό.
Επίσης εκφράζει τις ευχαριστίες στο Τοπικό Τμήμα Ερυθρού Σταυρό Ηγουμενίτσας για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους, καθώς επίσης και όλους τους εθελοντές που βοήθησαν για την άρτια διοργάνωση των αγώνων.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΤΕΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *