“Τσίτα” τα γκάζια-Μηχανοκίνητη πανδαισία στην Ηγουμενίτσα

Share Button

mixanesΜοτοσυκλετιστές από όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ευρώπης καταφθάνουν κατά κύματα στην Ηγουμενίτσα συμμετέχοντας στην πανευρωπαϊκή ετήσια συνάντηση Harley Davidson (European Bike Week 2015), που πραγματοποιούν οι ιδιοκτήτες τους κάθε χρόνο σε διαφορετική χώρα.

Φέτος το club των μοτοσικλετιστών επέλεξε την Ηγουμενίτσα, όπου θα παραμείνουν έως την Κυριακή 7 Ιουνίου σε ένα τετραήμερο δράσης. Προερχόμενοι από όλες τις χώρες της Ευρώπης, οι «ρετρό» αναβάτες θα εγκατασταθούν στο Δρέπανο, σε μια έκταση που έχει διαμορφωθεί κατάλληλα για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των κατασκηνωτών μοτοσικλετιστών. Πλούσιο είναι και το πρόγραμμα των καθημερινών εκδηλώσεων με πολλά happenings.

Μπορεί η παρουσία χιλιάδων μοτοσικλετών να δημιουργεί ηχορύπανση και καυσαέριο, ωστόσο η ελπίδα και η προσμονή όλων και κυρίως των επιχειρήσεων και των μαγαζιών είναι η παρουσία τόσο πολλών ανθρώπων αυτές τις ημέρες είναι να φέρει ζεστό χρήμα στα ταμεία τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά που η πόλη της Ηγουμενίτσας υποδέχεται τους αναβάτες. Η προηγούμενη ήταν το μακρινό 2001.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *