Ρεκόρ συγκομιδής βαθμών και διακρίσεις για τους αθλητές-τριες του Πρωτέα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Share Button

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξάχθηκε στην Ελευθερούπολη της Καβάλας το Σάββατο 17 Ιουνίου και την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023 και ολοκληρώθηκε σήμερα ο σύλλογος μας ΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΣΤΙΒΟΣ συγκέντρωσε 92 βαθμούς τους περισσότερους από κάθε άλλη φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 .
Πάρα πολλές επιτυχίες από όλα τους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στους αγώνες τόσο στα ατομικά αγωνίσματα όσο και στις σκυταλοδρομίες .

Συγκεκριμένα :

Η Μυρσίνη Τσακίρη κατέκτησε την Πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στα 1000 μέτρα, την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στα 300 μέτρα η Ελένη Γώγου και την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ80 κοριτσιών ( ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΛΙΚΗ , ΓΟΓΟΛΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ , ΓΩΓΟΥ ΕΛΕΝΗ , ΙΩΑΝΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ) .
Την τέταρτη θέση κατέλαβε ο Νικόλας Σκαρμούτσος στα 300 εμπόδια και την ίδια θέση ο Δημήτρης Τσακίρης στα 600 μέτρα βελτιώνοντας τα ατομικά τους ρεκόρ καθώς επίσης την ίδια θέση (τέταρτη )η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ80 στα αγόρια (Κομίνης Κολομπέρδας, Σκαρμούτσος ,Γόγολος).
Την πέμπτη θέση κατέλαβε ο Ανδρέας Πουλόπουλος με νέο ατομικό ρεκόρ στο άλμα εις ύψος 1.67 , ο Άγγελος Νικολάου στα 1000 μέτρα με νέο ατομικό ρεκόρ και την ίδια θέση(πέμπτη) στα 150 μέτρα κατέλαβε η Ιωάννου Γεωργία .
Την όγδοη θέση στο άλμα εις ύψος κατέλαβε η Λυδία Ράπτη και την δέκατη θέση στα 600 μέτρα κατέλαβε ο Χριστόφορος Χασκής βελτιώνοντας το ατομικό του ρεκόρ .

Καλές εμφανίσεις είχαμε και από τα υπόλοιπα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες και συνέβαλαν ώστε ο σύλλογος μας να συγκεντρώσει την υψηλή βαθμολογία .

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες , τους προπονητές τους .

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ !!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *