Σε Πλαταριά, Σύβοτα, Πέρδικα και Νέα Σελεύκεια το ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας

Share Button

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας αποτελούμενο από τους υποψήφιους Βουλευτές Χρήστο Κάτσιο, Αγγελική Μέμμου και Μάγδα Τάτση καθώς και από μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής και της Τοπική Οργάνωσης Ηγουμενίτσας, βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες σε Πλαταριά, Σύβοτα, Πέρδικα και Νέα Σελεύκεια.

Το κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ σε Πλαταριά, Σύβοτα και Πέρδικα συνομίλησε με κατοίκους και επισκέπτες με το επίκεντρο των συζητήσεων να βρίσκεται στην παράκτια ζώνη και τις τρέχουσες εξελίξεις μετά την πώληση της ΟΛΗΓ ΑΕ, αλλά και σε θέματα που αφορούν το τουριστικό προϊόν των περιοχών αυτών.

Παρουσίασαν τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ για την οικονομική και κοινωνική πολιτική και έγιναν αποδέκτες της έκδηλης ανησυχίας των κατοίκων των περιοχών για την πολιτική και οικονομική κατάσταση της χώρας.

Το κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε και στην Νέα Σελεύκεια για τον εορτασμό και την λιτάνευσης της Ιερής Εικόνας του Αγίου Γεωργίου.

Οι επισκέψεις του ΠΑΣΟΚ σε Δημοτικά Διαμερίσματα των τριών Δήμων της Θεσπρωτίας αλλα και σε φορείς του νομού, θα συνεχιστούν όλο το επόμενο χρονικό διάστημα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *